- Kommersiell markedsføring -

Den revolusjonerende Nintendo-konsollen er endelig ute.

Bestill Nintendo Switch her

 

Det har vært knyttet enorme forventninger til Nintendo Switch (tidligere kalt NX), som er Nintendos nye konsoll. Den japanske spillgiganten slapp Switch 3. mars, og både spillanmeldere og forbrukere er over seg av begeistring.

Aftenpostens anmelder har testet Nintendo Switch en hel uke, og kan melde om at «Nintendo har skapt noe fundamentalt nytt», og at testingen har vært en «stor glede».

Forhåndsbestillingen av Nintendo Switch har vært fullbooket hos CDON lenge, men nå har nettbutikken åpnet for en ny bolk med leveranser i uke 11-12. 

Nintendo Switch er en hybridkonsoll hvor du kan spille både med og uten TV, og den er formet som et lesebrett. Konsollen har to avtakbare håndkontroller som kan brukes hver for seg eller kombineres for å få en mer tradisjonell håndkontroll.  

Du kobler enkelt Nintendo Switch til TV-en ved å sette den i dokkingstasjonen, og hvis du vil ta den med deg og spille portabelt uten TV-en, kobler du den enkelt fra dokkingstasjonen. Nintendo Switch vil bruke kassetter, akkurat som Nintendo 3DS.

Levetiden for batteriet i håndholdt modus ligger på mellom 2,5 og 6,5 timer, avhengig av bruken. Skjermen støtter en oppløsning på 720p. En gledelig nyhet er Nintendo har besluttet å droppe regionsperren. Dermed kan du spille spill fra alle regioner uansett hvor du befinner deg i verden.

Unngå å komme bakerst i køen – bestill CDOdin Nintendo Switch hos CDON her og nå! 

 

Se video av presentasjonen:

 

Forhåndsbestill Nintendo Switch her