- Kommersiell markedsføring -

På tide å redde de gamle filmopptakene?

superenkelt

Etter mange år hvor familien hadde vært veldig aktive med å filme alt fra Syden-ferier til konfirmasjoner og bursdager, ble verden digital nesten over natten. Da familiens eldste senere flyttet fra et større hus til noe mindre ble det mange ting som ikke kunne være med, deriblant flere poser med filmer.

Filmer fra oppvekst og ungdomsår, fra bryllup og barnebursdager.

Disse filmene har fått ligge pent i plastikkposer, innerst i skap og med en tanke om at de burde blitt digitalisert.

Problemet har selvfølgelig vært prisen på å digitalisere disse hos et firma. Pris på flere hundre kroner per film som det absolutt laveste har skremt oss i fra å gjøre noe med saken, eller i hvert fall utsatt det på ubestemt tid.

b54042a69559ab02ff7a569717c82a8bDet var helt til vi fikk hendene på Vooni Video Grabber.

Denne ganske så lille dingsen kommer i en boks med ledninger du kobles til dine gamle videopparater og kameraer. Så setter du et minnekort i den lille dingsen, setter på kameraet med play og trykker på en knapp på Vooni Video Grabber. Faktisk så enkelt at oss folk også over 30 klarer det! Ellers så kan du lese den veldig enkle bruksanvisningen som følger med.

Slik fungerer den:

Så digitaliserer du filmene dine. Du kan stoppe og starte opptaket, og alt overføres til minnekortet. Et minnekort du da senere kan putte i PCn, eller bare lagre et sted. Tro oss, minnekort tar litt mindre plass enn gamle videokassetter. Du kan digitalisere video 8, Hi8, SVHS, VHS, DVD – og mye mer. Superenkelt.

Nå er det i hvert fall klart hva man som blir underholdningen på neste familiefest – filmen av onkel P med kyllingbryst, fregner og overdreven tro på at man kan hoppe fra 10-meteren uten at det ender med mageplask.

Eller sagt på en annen måte: Gjør barn og barnebarn flaue på 1-2-3

Les mer om produktet her.