- Kommersiell markedsføring -

Miljøet kommer nå og tar deg. Du får ikke lov til å kjøre din Volkswagen-bil med diesel enda tyskerne har lovet både bot og bedring på dager med mye forurensning i byene. Skal du ferdes inn i den innerste av Oslo må du parkere bilen, og bruke buss, trikk eller t-bane sammen med alle de andre menneskene.

Lett blir det ikke for en middels god nordmann som er vant til å fylle tanken med både det ene og det andre – og som helst parkerer noen få centimeter fra inngangen til butikken.

Glem alt det som står under her: Kjøp deg en ferie for å glemme alt! Her finner du en haug med såkalte økohoteller!

Fortvil ikke. Vi har laget guiden som gjør at du faktisk kan overleve i en MDG-by, bygd eller tettsted. En by hvor vannmelon-partiet påfører deg smerter som kildesortering, nedprioritering av fossilt drivstoff og nattåpne barnehager. Vel, det siste er vel mest de gamle kjepphestene i Sosialistisk Venstreomparti.

Så scroll deg ned under det overdimensjonerte bildet under som er overseksualisert på en litt skummel måte fra en privat (FY!) aktør. Vi gjør for øvrig oppmerksom på at hvis du klikker deg videre fra noen av lenkene i denne saken og handler det du finner i enden av lenkene så vil Nettavisen tjene penger. Nettavisen er den eneste norske avisen som ikke får momsfritak eller pressestøtte. Så du støtter faktisk en god sak, nemlig fredagstacoen til våre journalister!

Begynn her hvis du vil støtte oss: Solowheel – verdens kuleste framkomstmiddel (en rimeligere versjon er under bildet, men da tjener ikke vi så mye kronasjer).

0743f056be42e61323ca6ea3efdfaea2

Visstnok trenger du ikke å være så tynn, ha så kort skjørt og så liten topp for å bruke Airwheel. Spør du oss så vil vi nesten gå ut i fra at det er en fordel å være kledd litt annerledes.

Airwheel

Det første du må investere i er et fremkomstmiddel siden det er bare så lenge du orker å forholde deg til både naboer, turister og tilfeldige mennesker på offentlig transport. Løsningen er et såkalt Airwheel. Rett og slett et hjul med motor som du står på. Dette er faktisk noe partiet på den ytterste høyresiden i regjering – det såkalte Fremskrittspartiet – har fått trumfet igjennom, men kan altså nå benyttes på steder hvor MDG stenger av både den ene og den andre gaten i jakten på friområder for diverse opprullede sigaretter.

Her finner du Airwheel 3 (NB! Ikke mange på lager!)

Skulle ikke det gjøre susen vil vi anbefale en av disse sammenleggbare syklene. Det er på mange måter litt som luft som går ut av ballonger, slik som populistiske partier som går inn i styring. Bare bra, liksom.

Sjekk ut syklene her

iStock_000053916918_Small

Hipster som ser ut på natur på tog. Mer MDG enn det skal du lete lenge etter!

Miljøvennlig på 1-2-3 (og 4, den fjerde er cargobukser)

Når du er ute og nyter naturens stille ro og det er tomt på batteriet for å bestille en taxi til Asylet – ja, da bør du ha en BioLite Campstove. Dette er en genial ovn som også lader mobilen din. Sjekk den ut her! 

Før i tiden så gikk forfedrene til Raymond Johansen (du vet han fyren fra SV som nå er i AP og blir byrådskonge) til Akerselva, vasket klærne med stein og såpe de hadde skrapet av ryggen på sjømenn.. ja, ok, vi har ikke peiling. Det vi egentlig vil si er at du kan vaske uten vaskepulver med Vaskenøtter med naturlig såpe. Så naturlig at selv vaksinemotstanderne fra diverse øyer rundt Oslo kan hoppe på toget. Vaskenøttene finner du her.

Og så lader du mobilen med solcelleladeren din. Denne altså.

Klesmessig ville vi gått for disse cargobuksene. I grønt, selvfølgelig. 

green shopping enter button key

Shoppe på nett. Det er lett. Og det er så fett. Hvis du har vett.

Netthandel er miljøkongelig

Hvis du handler på nett så trenger du ikke å bruke kollektivtransport til sentrum noe sted. Bor du på bygda kan du faktisk slippe å starte traktoren (hei, Senterpartiet-velgere) for å kjøre inn til nærmeste bensinstasjon som har et nøysomt utvalg av Pierre Robert eller om du er fra Montebello og har fått au-pairen din til å stemme for deg på Høyre så kan du heller be hun hente en pakke på posten.
UANSETT. Kjøp på nett.

Du finner alt du trenger av toalettpapir (husk resirkulert om du er grønnrød, rødgrønn, grønngul, grønnblåblå eller grønnaktig) og annet du trenger til hjemmet som enzymvasketing og alt annet på Staples. Faktisk en butikk som er i ferd med å bli en stor favoritt på nett. Sjekk den ut her. 

Praktisk er også Enklere Liv (duh!) og den helt geniale Bladebox. Vil du støtte de rødrødrødrødekapitalistene i Kina kan du handle på Aliexpress. Det er jo forsåvidt der alt det andre i denne saken er laget uansett. Her besøker du AliExpressen.

Hvis alt dette blir alt for mye for deg så er det bare en løsning: Shop the pain away

PS! Ikke del denne saken med noen i Rødt. Det er opp til flere her som kan tjene penger og under her finner du til og med reklame for styggedommen banker.