- Kommersiell markedsføring -

Det er mindre som skal til en du tror..

Man trenger ikke å betale tusenvis av kroner for å leie seg inn på steder hvor man kan feire bursdag. Man kan jo helt fint ha en gøyal bursdag hjemme. Med far som klovn og pølsekokk, og mor som kakebaker og quizmester.

Spør ungene i etterkant og de sier det har hatt det gøy uansett. Så lenge det blir tid til å leke!

Servietter, girlander, bursdagshatter og kostymer? Alt til bursdag, temafest og karneval finner du her!

 

Selv husker jeg best bursdagen i en liten leilighet i 4. etasje til min finske venninne» (finsk mor) hvor vi fikk lov å skli på en plate fra stuebordet og inn i et lite telt som var satt opp for anledningen midt i stuen. Og en annen der vi fikk sjokoladeboller med puffet ris, for det var nemlig ikke lov med ting laget av delphiafett i mitt hjem, der helsekosten sto høyt i kurs.

Så en eller annen vri bør kan man jo ha på bursdagen slik at den huskes som litt spesiell. Men i stedet for å stå i timevis å stikke ut små figurer og pynte kaker opp og ned i mente, slår vi et slag for disse nye hjelpemidlene som vi mener helt klart er nok til å gi bursdagen det lille ekstra.

 

En softismaskin

softis

 

Jippi- hurra – en helt egen softismaskin. Denne kan du vi helt klart ha det mye moro med, i barnebursdager, i familielag og på vennefester.

På kiosken koster en softis ca 40,- mens hjemme koster den null, etter at du har kjøpt inn melk, fløte, sukker og vaniljeessens. Ja det må du ha, men da kan du også lage en hel haug med softis. Eller enda bedre – la ungene få lov til å lage sin egen etter tur.

Vi garanterer suksess med denne softismaskinen!

 

 

Popcorntime

retro-popcornmaskin

 

En popcornmaskin kan både spare deg for mange kalorier utover høstens filmkvelder i ruskeværet, og gjøre stor lykke på barnebursdager. Du kan også spare en del penger på det fremfor å handle inn potetgull og annen snacks fra butikken.

Kjøp inn små pappboller, og la ungene få «lage» sin egen bolle med popcorn. Tilsett smør, salt eller annet krydder etter ønske og nyt, for varmt og deilig duftende popcorn er det vel ingen som kan motstå.

Hva med å sette på en gammel Donaldfilm, og la ungene le seg skakke mens de nyter en skikkelig gammeldags bursdagsfeiring.

Her får du tak i popcornmaskin

Og slik viser du filmen i «old fashion style»

 

 

Minidonutmaker

 

minidonutmaker

 

Det er jo klart at forberedelse er viktig, og det å få ta del i og være med å lage sin egen bursdag, er halve moroa. Med en minidonutmaker kan du la barnet stå for en del av bevertningen selv, og ikke minst kose seg med både steking og pynting.

I dette tilfellet er det altså snakk om en minidountmaker som vi mener bare er en fordel i selskap der men skal spise mye.

Her finner du den populære donutmakeren

Vil du servere smulteringene varme kan vi forresten anbefale å sette denne gigaboksen med Nutella på bordet.

 

 

Ketchup- og senneprevolver

 

ketchup-pistol-3

 

Alle vil jo bruke denne superkule ketchup- og sennepsrevolveren selv, og plutselig må barna bare lære seg å være tålmodige.

Skal du ha hele klassen på besøk kan du kanskje investere i to og sende en fra hver side av bordet.

Kanskje noen tar mot til seg og prøver seg på sennepen også…Denne blir i hvert fall ikke glemt med det første.

Klikk her for å sikre deg denne

 

 

Muffins m/overraskelse

 

muffinsbrett

Det er mange som ikke skjønner trikset med å få puttet en sjokoladebit, karamell, marshmallow eller en bæroverraskelser inn i midten av en flytene røre. Med dette muffinsbrettet som består av pinner i hver muffinsform blir alt så mye enklere.

Nå har du blitt innvilget i hemmeligheten og da gjenstår det bare å bestemme seg for hva man skal overraske gjestene med.

Her kan du sikre deg det magiske brettet

 

Sjokoladefontene

 

sjokoladefontene

Olala- vi lover at denne kommer til å bli populær. Dekorer et fat med frukt og kjeks og du skal se det får bein å gå på.

Så kan du skryte til foreldrene av å ha fått sneket inn litt sunt i festen og.

Her finner du den deilige sjokoladefontenen

 

 

Alt til festen

Bursdagshatter, servietter, konfetti og annet moro du trenger til å lage en unik fest finner du her!