- Kommersiell markedsføring -

Liker du «Gjør det selv» – prosjekter samtidig som du elsker å pusle med jord, kose deg i hage og ser frem til å kunne så urter og blomster? Da er denne perfekt for deg.

80128d823d80b98910e595222b6c1ac9

Utålmodig venting på våren

Vi trodde at våren allerede hadde meldt sin ankomst, men så kom snøen. Mange har kanskje allerede begynt å rydde ute og hadde store planer om å ordne i hagen før påsken.

Vi gleder oss til å kunne så planter, blomster, urter og grønnsaker, men husk å ikke plante ute før faren for frost og kjølige netter er over. Det betyr dermed ikke at du må vente med å så. Det er absolutt mulig å så inne og med denne såpottemakeren kan du begynne allerede i dag.

Psst.. har du fått med deg magisk plantejord? Det kommer du til å elske om du har grønne fingre.plantejord

Såpottemakeren er både praktisk, enkel å bruke og gjør det mulig å bruke det du har hjemme. Vi har alltid avispapir som ligger og slenger, det vi ofte mangler er potter. Dropp å kjøpe potter og spar både penger og miljøet.

Å sitte og lage små såpotter av papir kan være vel så godt for sjelen som for verden. Påsken er for mange startskuddet for våren. Med hjelp av denne såpottemakeren kan du nyte vårfølelsen som påsken har med seg, selv om snøen ligger ute på plenen.

såpotte2

Slik gjør du:

  • Vikle en remse avispapir rundt verktøyet og press det ned i platen som former såpotten
  • Sett hele potten ned i jorden når det er tid for å plante ut plantene dine – avispapiret forråtner av seg selv
  • Inneholder verktøy og bruksanvisning
  • Såpottene blir 4 cm i diameter og 5 cm høyesåpotte1

 

 

Du finner såpottemakeren  HER

 

Les også:

Magisk plantejord

10 ting som gjør påsken morsommere

Grill med stil