- Kommersiell markedsføring -

Du har helt sikkert hørt om det geniale konseptet hvor du får mat levert på døren? Det populære middagsabonnementet som skal gi deg bedre tid i hverdagen, og sørge for at dere spiser godt, spennende og variert.

Spar tid og penger med middag levert på døren
Det å lage spennende, varierende og næringsrik middag hver dag, er nemlig for mange en utfordring. Dagene er fulle av jobb, barn og hverdagsrutiner som krever sitt.

Det gjør det heller ikke lettere å være kreativ etter å ha kost oss i sommer med grillmat, reker og restaurantbesøk. Da kan det være en løsning å prøve ut middag på døren og Adams Matkasse.

Adams Matkasse er laget for deg som vil nyte gode og sunne middager og samtidig kunne  bruke den oppsparte tiden sammen med dem du er glad i. Og nå kan du prøve tjenesten til tilbudspris.

Klikk her for å lese mer om å teste ut Originalkassen til prøvepris!

 

13403800_721289821346987_7880505272024856190_o

Prøv Adams Matkasse til prøvepris 599 ,-

Velg din favorittkasse

Det er svært enkelt å komme i gang med matlevering på døren. Alt du må gjøre er å velge ut den kassen som passer best for deg og dine. Velg mellom;

Originalkassen – folkets favoritt

Brnekassen – lett å lage og lett å like

Ekspresskassen – for folk i farta

Fri for kassen – er fri for egg, melk og gluten.

Sunn og lett  – har enda mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og er perfekt for deg som vil gå ned i vekt, eller bare spise sunnere.

Matkassene blir levert på døren og du får med et oppskrifthefte som enkelt forklarer hvordan du skal gå frem. Du trenger heller ikke å være hjemme når kassen kommer! Du mottar bare en SMS om at din matkasse venter på deg hjemme, med nye spennende menyer og oppskrifter som vil sette en ekstra spiss på hverdagen.

Vi kan alle være enige i at å lage mat er mye mer gøy enn å handle mat!?

Originalkassen inneholder først og fremst rene råvarer og mindre blandede produkter og halvfabrikaa. På denne måten har du full kontroll på hva du spiser, og får samtidig sjansen til å lære deg mer om ulike råvarer, krydder, sauser og annet som er kjekt å lage fra bunnen. Det er lagt vekt på ferske, sesongbaserte grønnsaker og kjøtt, fugl og fisk fra norske kvalitetsleverandører, som for eksempel Albert Idsøe, Fana Kjøtt, Prima Jæren og Snorre Sjømat.

Sunn og Lett -kassen inneholder ekstra mye fiber, grønnsaker og magert kjøtt. Denne passer godt til alle oss som har kost oss litt mye i ferien og har lyst å spise litt sunnere og lettere nå.

Ved å prøve Adams Matkasse så:

  • Unngå du unødvendige impulskjøp på butikken
  • Du kaster mindre mat
  • Du slipper og løpe på butikken hver eneste dag

Se alle variantene av matkassene og prøv en nå!

Best levert, rett på døren

– Inspirerende smakskombinasjoner, flotte råvarer og tidsbesparende

VG (11.mai 2014)


linas_matkasse_hero1-1600x941

Les mer om alle matkassene og  prøve en uke med mat levert på døren for kun 599 kr!!