- Kommersiell markedsføring -

Er det lenge siden du har skjemt deg bort? Litt alenetid og muligheten til å skjemme seg bort virker kanskje som en urealistisk drøm når det ikke flagrer med tusenlapper.

Løsningen er å unne seg litt luksus hjemme. Nå finnes det fantastiske produkter som kan hjelpe deg med litt «pampering».

Istedet for å bruke store summer på én behandling i salong kan du heller investere i disse produktene og jukse deg til en luksusspa hjemme på badet eller stuen.

Et Enklere Liv, kåret til Årets Nettbutikk 2014, tilbyr stort utvalg av nyttige produkter du kommer til å elske!

Shiatsu massasje hjemme i stua

Massasje er det første mange av oss assosierer med spa. Hvis kjæresten er litt lei av å massere den stive nakken din finner du redningen i MeTime nakkemasserer. Den kan kanskje massere bedre også..

NakkemassasjeMetime nakkemassjeapparat behandler nakkeregionen ved å bruke shiatsu massasjeteknikker, elting og trykk/kompress mot ulike punkter i nakkeregionen.

MeTime kan justeres og tilpasses til dine behov, lindrer smerter og plager. Med infrarød varme klarer denne lille saken å bekjempe spente muskler og lindre stress.  Tenk deg selv i sofaen med den sunne pizzaen av blomkål du nettopp har laget, Greys Anatomy på tv og en deilig nakkemassasje. Det er en ganske så fin avslutning på dagen, tørr vi å påstå.

Ta en titt på den her.

 

Ikke glem føttene

Spa betyr full behandling fra topp til tå og vi må derfor ikke glemme føttene. Nå går vi mot våren og det er ikke lenge før vi kan pakke bort vinterskoene og begynne å glede oss til vår og sommersko. Men vinteren har kanskje lagt sine spor og det er lenge siden du har skjemt bort føttene.fotmasserer_1

Lange dager på jobb, tykke sokker og tunge treningsøkter kan ha belastet de stakkars føttene. Unn deg litt fotmassasje da vel. Istedet for å bruke en stor sum for én behandling på en salong, kan du klikke denne hjem og bruke den så mye du vil. Denne artige saken bearbeider alle akupunkturpunkter i føttene for å gi en effektiv og avslappende massasje.

Har du fått med deg den perfekte håndkle? Les om det her

Opptatt av sunn livsstil? Denne kan spare deg for mange kalorier

 

 føtter

 

 

 

 

 

 

Mens du er i gang med føttene må du ikke glemme at en fotbad er en deilig måte slappe av på.

Denne lager bobler og myke vibrasjoner.

Herlig når føttene er slitne etter en lang dag. Denne kommer nok til å bli populær hos flere familiemedlemmer.

Hårfjerning

Endelig en profesjonell hårfjerner til å bruke hjemme jenter!

Denne skal redusere hårveksten med opptil 50 % etter kun 3-4 behandlinger. Denne kule saken er utviklet til å fjerne hår permanent og benytter teknologi som tidligere utelukkende har vært tilgjengelig ved profesjonelle salonger. Nå har du muligheten til å få den hjem.

Lyspulser deaktiverer hårrøttene for å minske sjansene for utvekst. Den kan brukes på både ben, armer, rygg og bikinilinjer. hårfjerning

 

Drikke

Å drikke nok vann og ikke bli dehydrert er viktig for en sunn livsstil. På spasalonger får en ofte servert vann eller andre forfriskninger. Derfor er det bare på sin plass at din hjemmespa har det også. aquazinger-2

Aqua Zinger er en smart flaske som isolerer kulde eller varme. I tillegg har den en kverner som blander frukt / bær ut i drikken.

Ved hjelp av dette får du i deg mineraler og vitaminer.Genialt!

Har du sjeldent tid til å lage deg en smoothie, men har lyst å få i deg mer frukt i hverdagen- så er denne perfekt for deg!aquazinger-1

 

 

 

 

Ansikt

En god pinsett er et MUST når kvinner og stadig flere menn skal forme bryn.

La Tweez Eco er allerede en svært populær pinsett i mange land og nå har den endelig kommet til Norge.

latweez_1Pinsetten er utrolig god å bruke i tillegg til å ha et innebygd LED lys med utskiftbare batterier som gjør jobben enda enklere.

Den er laget i rustfritt stål med skarpe kanter slik at den er god å nappe med. Nå kan brynene formes mye enklere og raskere.

 

Kos på sofaen

Spa betyr å skjemme seg bort og nyte egentid. Alle har sin egen definisjon av egentid, men færreste kan si at de ikke liker å slappe av i sofaen full og puter og kanskje et pledd. Nå kan du skaffe den en varmepute laget av verdens største produsent innen varmeproduker – Beurer.  Denne puten har 3 forskjellige temperaturinnstillinger og slår seg av automatisk etter 90 minutter.Puten er laget av Microfleece som gjør den myk, pustende og snill mot huden. myk-varmepute

 

 

 

 

 

Nå er det FRI FRAKT på alle bestillinger t.o.m søndag.

Skjem deg bort med disse kule og nyttige produktene.

Sjekk ut Et Enklere Liv!