- Kommersiell markedsføring -

Enten du lager for mye mat, kjøper inn store mengder mat av gangen eller om du bare er flink til å lage lunsj for en hel uke, så er det ikke til å stikke under stolen at både holdbarhet og oppbevaring er utfordrende.

Både mødre som baker mye og dere som tar dere en Sverige-tur i ny og ne vet at plass i både kjøleskap og fryser er essensielt.

Du har sikkert utallige plastikkbokser, men av en eller annen grunn klarer du aldri å finne lokket? Og over tid forsvinner en etter en og skuffen som var så organisert og full av bokser og lokk i forskjellige farger og størrelser, har nå minsket til en ganske så stusselig samling.  Kjenner du deg igjen?

Leftovers in tupperware

Ja, det kanskje slik som med sokker da. De blir borte på mystisk vis selv om du konstant føler at du handler inn nye.

Løsningen på sokkeproblemet har vi ikke, men oppbevaring og holdbarhet av mat, ja det kan du løse i dag!

Vakuumpakkeren er nemlig din ideelle venn på kjøkkenet som sørger for at matvarene holder seg opptil 5 ganger lenger enn ved tradisjonelle oppbevaringsmetoder. Når du fryser ned maten beskytter den mot frostskader i tillegg til og spare deg for både penger og plass i kjøleskap og fryser.

andersson-vms20(180927)_Normal_Extra-3

Kostnadene til mat blir redusert fordi maten varer lenger, og du kan kjøpe inn større mengder av gangen, pakke i mindre porsjoner og oppbevare maten lenger.

Å vakuumpakke maten gjøres på 1, 2, 3:

1. Fyll posen med det du vil vakumpakke og plasser åpningen i maskinen.

2. Lukk lokket og trykk på «vacuum/seal».

3. Fjern den ferdige posen når maskinen er ferdig, og legg den i kjøleskap/fryser.

Vakuumpakkeren finner du her

Hvorfor vakuumpakke maten?

Når du vakumpakker maten så holder den seg ekstra godt, fordi maten ikke får luft/oksygen. Matvarene opprettholder sin tekstur og utseende, fordi mikroorganismene som gjær og mold ikke kan vokse i et vakuum. Du kan vakuumpakke så og si alt; matvarer med høyt veskeinnhold vil ikke tørke ut, tørre matvarer som sukker forblir gode fordi de ikke får absorbert ekstra fukt og matvarer som inneholder mye fett og oljer vil ikke bli harske.

Merk posen med dato og du får full oversikt over når du har pakket den og hva det er. Organisert og full fryser vil redde deg når du er tom for middagsideer, har mindre penger på kontoen eller når ubudne gjester plutselig ringer på døren.

Smart, effektiv og ren pakking

Andersson VMS 2.0 er et eksempel på en god vakumpakker, utrustet med en beholder du oppbevarer rulleplast i. Når du skal forsegle mat drar du enkelt ut ønsket lengde med rulleplast og kutter den av med det innebygde kuttebladet.

andersson-vms20(180927)_Normal_Extra-2

Les mer om produktet her

Rulleplasten gjør det enkelt å lage egne poser i valgfrie størrelser.

I tillegg kan du vakuumpakke ekstra delikate matvarer fordi maskinen er utrustet med en funksjon som kalles «Anti Crush».Dette forhindrer at skjøre matvarer knuses, da disse pakkes ekstra forsiktig. Dermed er du alltid sikret et bra resultat.

Du finner vakuummaskinen på

NETONNET.NO