- Kommersiell markedsføring -

Fenomenet «aktiv ferie» har økt mange hundre prosent de siste årene, og stadig flere ønsker å holde seg i aktivitet mens de nyter soldagene i varmere strøk.

En aktiv ferie betyr ikke at du må booke hotell med treningstimer og legge inn flere gruppe-og styrkeøkter under ditt ferieopphold. Det finnes en mellomting. En ferie handler jo tross alt om å bruke tiden slik en ønsker selv, uten å måtte tenke på alt du burde og skulle ha gjort.

Er du glad i å holde deg aktiv, men syns det kan være vanskelig å få til på ferie, kan dette være redningen og motivasjonen for deg.

ThinkstockPhotos-176450695

PT på ferie

Jawbone UP2 er en personlig PT på armen! Armbåndet holder deg motivert ved å telle antall steg, kalorier, distansen og søvn. Den gir deg informasjon du trenger og sender den over på din telefon!

Oppgi dine mål og Jawbone vil hjelpe deg å nå dem!

Last ned appen til telefonen, tre på deg det pene armbåndet, og la UP2 ta seg av resten. I appen kan du se hvor mange steg du har gått, hvor langt du har beveget deg, antall aktive minutter og hvor lenge du har sittet stille. En favorittfunksjon i UP2 er at du kan stille inn armbåndet slik at det vibrerer når du har holdt deg i ro for lenge. De som noengang har trent med en personlig trener vet godt hvor motiverende det er når noen pusher deg litt ekstra. UP2 vil gjøre det!

Les om treningsarmbåndet med pulsmåler her

Istedet for å investere mange tusenlapper i en PT, kan dette trenings-armbåndet hjelpe deg hele året rundt.

Du er mer aktiv enn du tror

Har du jobbet hardt med å være sunn og flink frem mot sommeren, er det nå du skal kose deg på ferie. Lange, fargerike bord med frokostbuffeen står klare hver morgen. Brød i alle varianter og former, bacon,syltetøy, nøttepålegget og søte bakeverk på rekker og rad. ThinkstockPhotos-137344616

En øl eller to ved svømmebassenget, en potetgullpose, og nydelig grillmat på kvelden er det minste du burde unne deg på ferie. Ferie er å nyte.

0afff87ac6022f8e15dee065566d10cc

All informasjon finner du på din mobil

Du skal ikke sitte igjen med dårlig samvittighet på slutten av kvelden.  Du skal kose deg på ferie og med Jawbone kan du holde orden på alt du spiser. Kanskje du faktisk blir overrasket over at en løpetur eller styrkeøkt på stranden utgjør forskjellen mellom å unne seg ett eller to kakestykker.

Storbyferie

Har du bestilt deg til til  Barcelona eller New York kanskje?

Tenk så mye du går der. Fra butikk til butikk. Fra det ene museet til det andre. Parker, severdigheter og gater må utforskes.

Og på kvelden sitter du kanskje og kun unner deg en salat. En dag i storbyen kan ofte bli den kardio-økten du ikke visste du tok. Dette tenker du nok ikke over. UP2 vil opplyse deg om det.

Har du Jawbone på armen får du vite at du faktisk har gått over 30 000 skritt! ( det er gjennomsnittet på en times gåtur i New Yorks gater).

Armbåndet er ikke bare genialt, det er superlekker i tillegg. Det er ingen som kommer til å tro at dette ikke er et smykke.

Derfor kan du ha det på deg når du vil

Du kan lese mer om det geniale treningsarmbåndet her.

 

 

 

På Coolstuff finner du også FitBit Charge HR. Denne har tatt Norge med storm og nettbutikkene har flere ganger vært utsolgt for denne lekkerbisken!

Du finner mange smarte treningsprodukter på CoolStuff.no