- Kommersiell markedsføring -

De små actionkameraene er snart allemannseie. De hendige kameraene kan festes der et standard videokamera ikke har mulighet. Er du glad i surfe, sykle, fiske, dykke, kjøre båt eller gå på jakt? Ja, da må du nesten skaffe deg et GoPro HERO4.

Sett deg inn i drømmesituasjonen din eller tenk på dine hverdagslige gleder. Du gledes kanskje over motorsykkelturen til og fra jobb, eller de morsomme øyeblikkene i hverdagen? Det hadde kanskje vært interessant å spare på og gledes over i ettertid? Med GoPro HERO4 kan du se deg selv reise til jobb på motorsykkelen, med båt, bil eller sykkel – i lunsjpausen. Du laster det bare enkelt opp på smarttelefonen. Smart, eller hva? Derfor trenger du kanskje en variant av GoPro HERO4.

Eller ta et annet eksempel: Sommeren nærmer seg. Familien samles. Dere reiser på utflukter. Ferier. Dagsturer i nydelig vær. Eller bare en helt utrolig morsom vennetur. Du vil vel samle på disse minnene og i tillegg kunne spole tilbake? For du vil vel helst slippe å ta med deg et stort videokamera eller speilreflekskamera i sekken? Uansett hva du vil gjenoppleve og hvordan, kan GoPro HERO4 hjelpe deg.

GoPro HERO4

Din nye følgesvenn

Den nye serien fra GoPro – HERO4 kan derfor være en god følgesvenn til dine små og store øyeblikk i hverdagen. Så lenge du holder deg innenfor 40 meter under vann når du dykker, mellom 10 minusgrader og 50 varmegrader på turer, er det kun fantasien som setter grenser for hvor og hvordan du vil filme dine beste øyeblikk. Her finnes det svært få begrensninger som utsetter brukervennligheten.

Ulike modeller

HERO4_Silver_Feature_5_wifi_bluetoothHERO4-serien leveres i tre ulike varianter, ut ifra størrelse på din lommebok og dine ønskede kvalifikasjoner. Om du vil ha den beste filmkvaliteten, går du for GoPro HERO4 Black med filming i 4K. Er det unødvendig, tenker du? Da kan GoPro tilby modellen Silver med berøringsskjerm og filming i HD. Eller var dette også i meste laget? Er filming i HD kvalitet ditt eneste ønske? Da er Hero det actionkameraet som blir din nye følgesvenn.

Plenty av tilbehør

Og med kameraet i boks, må du også kunne filme i de omgivelsene du ønsker. Tilbehørslisten til GoPro er også lang, for med GoPro er det kun du som bestemmer hvor grensen går. Jeg ville hvertfall tatt en titt her. Holder ikke det? Nei, da kan du også investere i «trendproduktet».

Lykke til med filmingen og vær trygg – nå kan du oppleve øyeblikkene om og om igjen akkurat slik du husket de. Vis også de som takket nei til å være med deg på tur, at de burde ha angret. For med GoPro HERO4 er faktisk «alt» mulig.

ThinkstockPhotos-150963937