- Kommersiell markedsføring -

Vurderer du el-sykkel? Få 2000,- i rabatt og fri frakt ved bestilling innen utgangen av søndag 14. juni!

Har du noen gang testet el-sykkel? Det er noe å anbefale! For det første slipper du å bli svett til og fra jobb (bingo!), for det andre er det lettere å tråkke i oppoverbakker (bingo!) og for det tredje ser de elegante ut (da blir det vel ikke bedre?). Likevel skeptisk? Det trenger ikke lenger å se ut som en bysykkel med kurv, bare se disse.

Frem tom. søndag 14. juni får du 2000,- i rabatt og fri frakt på elsykkelen!

Klikk her for å gå rett til tilbudet! (PS:Lenken er unik og gjelder kun for Nettavisens lesere!)

 

elsykkel

 

SE HELE UTVALGET AV EL-SYKLER HER

 

El-sykkel = mosjon + økt distanse

En elektromotor hjelper deg lydløst mens du trår, gjør distansen kort og tunge bratte bakker til en lek. En el-sykkel er i prinsippet en vinn-vinn-situasjon. Ja, en el-sykkel har en høyere pris enn en tradisjonell sykkel på markedet, men det er også den eneste ulempen. Dessuten sparer du pengene du ellers ville brukt på bensin eller månedskort, slik at det jevner seg ut i lengden.

El-sykkelen hjelper deg å mosjonere, den er miljøvennlig (faktisk en av de mest miljøvennlige transportmidlene som finnes), den er billig i bruk og strekningen frem og tilbake til jobb som du nå kjører med bil, blir en lek med en el-sykkel. Prinsippet er også enkelt: En el-sykkel skal hjelpe deg til å øke fart i motbakker og på flatmark og øke din rekkevidde på sykkelturene. Resten av jobben er det du som sykler som gjør!

Ved kjøp av el-sykkel åpner en ny verden seg, for du slipper å tenke på å slite deg gjennom sykkelturen, men heller fokusere på formålet med turen.

Men i det enorme utvalget av el-sykler er det viktig å ha noen preferanser i forhold til rekkevidde, pris og egenskaper.

 

Til bybruk

Har du vurdert el-sykkel? I så fall er DreamSpin 36V Tour et veldig godt og rimelig alternativ å starte med. Sykkelen laget av aluminium, har håndgass, tråhjelp opptil 25 km/t og Shimano syv gir – og det er bare begynnelsen av hva denne el-sykkelen tilbyr.

Tilbud: Tom søndag 14. juni får du 2000,- i avslag på prisen og fri frakt. Klikk her for å gå til tilbudet, som er unikt og kun tilgjengelig for Nettavisens lesere. 

 

Med 36V/250W hjelpemotor er rekkevidden på 40 kilometer ved bruk av håndgass, mens den ved tråhjelp har mellom 50 og 70 kilometers rekkevidde (avhengig av terreng), som gjør sykkelen ideell til kortere turer.

DreamSpin 36V Tour har 26 tommers hjul med punkteringssikre dekk, og med bakhjulsmotor, hydrauliske, oljestyrte bremseskiver foran og bak, og oljefylte støtdempere foran, er dette en godt utstyrt el-sykkel i denne prisklassen. El-sykkelen veier kun ca 25 kilo med batterier, og lades på bare tre til fem timer.

 

For deg som pendler

Ønsker du en røffere variant med lengre rekkevidde? Da er dette sykkelen for deg. Hold deg fast – den fikk nylig terningkast seks i en test av el-sykler og ble regnet som en av de beste. Den bygger på en rammegeometri lik en tradisjonell hybridsykkel med en noe aggressiv, men behagelig sittestilling.

 

Kreidler Vit Eco 8 terningkast 6 stor kun klikk

Kreidler Vitality Eco 8, som fikk toppkarakter i større test, er en av modellene i toppsjiktet på el-sykkelmarkedet. Det forsvares godt med Shimano XT-10-gir og skivebremser fra samme leverandør, samt sentermotor (krankmotor) fra verdensledende Bosch. El-sykkelen tilbyr samtidig fem motornivåer (assistansenivåer) og har en rekkevidde opp mot 130 kilometer. Sykkelen veier 23,2 kilo inklusiv batteri og har Intuvia display.

Hvis dette ikke var nok for å overbevise deg, må jeg si at sykkelen leveres med alt av utstyr, til og med pumpe. Kreidler Vitality Eco 8 kan lades uten å ta ut batteriet. Er du en ihuga pendler og ble nervøs da tunnelene nylig ble stengt for fire år fremover? Da er du få tasteklikk unna din beste investering: Kreidler Vitality Eco 8 – den perfekte pendlersykkelen!

 

Den moderne varianten
Var dette likevel noe du ikke så for deg? Her er el-sykkelen som ligner en scooter. Det beste av alt: Det er ingen aldersgrense eller parkerings-, bom-, bensin- og årsavgifter! Hjelpemotoren gir en toppfart på 25 km/t, men tråkker du fort nok, kan det hende du får el-sykkelen opp i 50 km/t. Rekkevidden strekker seg alt fra 40 til 70 kilometer, avhengig av terreng. Ladetiden er beregnet til mellom tre og fem timer. Den moderne el-sykkelen har i tillegg nøkkellås med trådløs funksjon og batterilås. Er DREAMSPIN SCOOT 48V en sikker vinner for ungdommen?

 

Klikk her for å gå rett til tilbudet! (PS:Lenken er unik og gjelder kun for Nettavisens lesere!)