- Kommersiell markedsføring -

Har du sjekket lagringsplassen på mobilen? Gjennom sommeren har de fleste av oss tatt tusenvis av bilder. Gode minner fra turer, vennekvelder, kjæresten, kjæledyret og matbildene du har lagt ut på sosiale medier.

Har du et speilreflekskamera, har du sikkert lekt deg som fotograf på ferieturen.

Hva med å faktisk fremkalle og ta vare på minnene dine?

ThinkstockPhotos-497640103

Fotoalbumet har også fått seg en oppgradering.

Ettersom vi lever i den digitale verden lagrer vi det meste på data. Dagens teknologi gjør det enkelt å overføre bildene til minnebrikker og harddisker. Men vi glemmer at ting går i stykker og plutselig sitter du der med ødelagt minnepinne og null bilder fra de siste året.

På lik linje med alt annet har det gamle fotoalbumet fått en ansiktsløft. Du har den digitale versjonen, hvor du kan lagre minnene dine på nettet via Dropbox eller iCloud. Så har du papirutgaven. Det er fint å ha bilder på Mac`en, men det slår ikke det å kunne se på bildene og fysisk ta på dem, slik du kan med et fotoalbum/fotobok.

Photobox kan du designe din egen fotobok og mulighetene er nesten ubegrenset.

pantone

Foto: Instagram-kontoen til Photobox.no

Velg mellom størrelse, farger, omslag, bildemotiv og finish.

Fotobok Pantone er det nyeste tilskuddet til fotobokfamilien. Er du interessert i design, farger og rene linjer vil dette være noe for deg. Se alle de kule fargene du kan velge mellom og bestill din fotobok her.

Photobox gir deg ideer og inspirasjon til hvordan dine fotobøker kan se ut, eller hvilket tema du kan velge om du for eksempel har tenkt å lage en bok i gave til noen du er glad i. De fleste elsker å få denne type gaver, som viser både omtanke og masse tid.

kokeIdeer

Lag en kokebok til venninner med oppskrifter dere har delt. Eller så kan du samle dine favorittoppskrifter eller de som har vært innad i familien i åresvis. Illustrer med egne bilder eller velg noen som allerede finnes i arkivet. Beskriv selv historiene bak hver enkelt oppskrift og mimre samtidig som lager mat.

En fotobok «Mitt første år» til fadderbarnet ditt er en fantastisk gave både foreldrene og barnet vil ha glede av resten av livet.

førsteår

En bok til kjæresten på deres jubileum. Det å lage en bok er i seg selv utrolig hyggelig og du blir sittende og mimre til øyeblikkene fra bildene.

Photobox gjør det enkelt for deg å ta vare på minnene dine

Samle bildene dine fra året som har gått i din egen Fotobok Luksus Årbok!Enten du har bilder fra et kamera eller mobilen kan du samle dem og lage din egen årsbok.

Overfør bildene dine rett fra Instagram, Facebook, Flickr eller Dropbox. Photobox gjør det enkelt for deg å ta vare på minnene dine!

Photobox kan du gjøre så mye mer med bildene dine. Lag veggdekorasjoner, mobildeksel eller kanskje krus eller pute med dine favorittbilder.

photo

Ta en titt innom nettbutikken og se alle mulighetene til å være kreativ