- Kommersiell markedsføring -

De færreste av oss går gjennom livet uten et eller annet problem med huden. Det kan være store porer, rynker eller kviseutbrudd.  Egenpleie av huden er superviktig ettersom den skal vare lenge, og ikke minst — det å investere i gode produkter som hjelper deg å ta vare på huden din.

ansiktsborste-3

Legg grunnlaget for sunn hudFC45-Stand-Right

Elektroniske ansiktsbørster har tatt skjønnhetsindustrien med storm. Ansiktsbørster har vist seg til å redusere akne-utbrudd, porestørrelse og tørre partier. De sikrer i tillegg at du bruker et helt minutt på rensing!Det gjør at renserutiner er mye enklere å opprettholde.

De fleste børstene på markedet er ganske høye i pris. Den nyeste tilskuddet i Beurer familien er snill mot lommeboken og enkel i bruk.

Ekspertenes råd

En ren og frisk hud krever en god renserutine. Ekspertene minner oss stadig at vi legger fundamentet om vi klarer å skape gode renserutiner- og de må opprettholdes!

Når du renser, legger du grunnlaget for en glødende og sunn hud. Huden må tenkes på som et lerret. Lerretet må være rent og fint før noe annet kan legges på- i dette tilfellet dagkrem og sminke.

Rensingen skal fjerne skitt, bakterier og overflødig oljer som samler seg utover dagen. Det er ikke bare forurensing fra omgivelsene rundt oss som skaper problemer i huden. Huden smøres inn med kremer som lover gull og grønne skoger, men som inneholder lang liste med kjemiske ingredienser. Disse stoffene skaper ubalanse i huden og dette fører til sensitiv hud.

Bruker du en rensebørste morgen og kveld, som anbefales av ekspertene, vil du legge et godt grunnlag for en rene og mer strålende hud. Beurer børsten kan i tillegg brukes som sminkefjerner som gjør den til en to-i-en produkt.

ansiktsborste

Du finner ansiktsbørsten her.

Kosthold

Det er også viktig å gi huden næring i form av vitaminer. Grønnsaker og frukt sikrer deg både en bedre helse, men også en finere hud.

Vitamin A forebygger rynker, gjør at huden lettere kan motstå infeksjoner.

Vitaminn B sørger for å gi huden elastikk og gjør den myk

Vitamin C & E reparerer og bekytter huden mot solskader.

Det er viktig å få i seg nok frukt og grønt.  Denne grønnsakskutteren vil spare deg for både tid og penger.

Du kan se finne vitaminer og kosttilskudd her

Les også:

Allergihjelp i pollensesongen