- Kommersiell markedsføring -

Lyst til å lage pizza med like sprø bunn som de italienske kokkene.

En pizza skal være tynn, ha sprø bunn, pizzasaus, ost og en håndfull med et par andre godsaker ting på. Det vet alle som har spist pizza i Italia.

Men allikevel lager vi pizza med tykk, slapp bunn og pøser på med alt vi finner i kjøleskapet. Også reiser vi til Italia og spiser pizza med pepperoni, og hevder det er verdens beste.

Hemmelig «ingrediens»

Men det er ikke så vanskelig å lage skikkelig italiensk pizza hjemme. Og denne «ingrediensen» kan hjelpe deg få et perfekt resultat…

Klikk her for å sikre deg pizzamatten på tilbud nå til kun 99,-

( Førpris kr 199,- Tilbudet varer ut 21. feb.)

983 hull

En tynn, sprø bunn får du hvis du bruker den rette oppskriften, og steker pizzaen på et underlag som slipper fukt ut og luft inn, som for eksempel en pizzamatte. (Evt. pizzastein skal gi samme effekt men er litt mer styr, med pizzaspade, oppbevaring av stein etc).

Akkurat denne uken er det tilbud på en pizzamatte hos Coolstuff, med hele 983 hull som lufter pizzaen underveis, og som enkelt kan rulles sammen og gjemmes i skuffen mellom hver pizzaseanse. Lyst til å imponere familien med en skikkelig god pizza?

Klikk her for å sikre deg pizzamatten på tilbud nå til kun 99,- ( Førpris kr 199,- Tilbudet varer ut 21. feb.)

 

Oppskrift på pizzadeig

Her er oppskriften på en god pizzadeig fra Trines matblogg:

(2 runde pizzaer til 3-4 pers)

375 g Møllerens pizzamel
10 g fersk gjær eller 1/3 pose tørrgjær
1/4 ts sukker
1/2 ts salt
2 1/2 dl vann (ca 25 grader)
1 ss olivenolje

(250 grader)

Husk å ikke bruke for mange ingredienser på pizzaen. Da slår smakene ihjel hverandre, og i tillegg kan mange ingredienser avgi for mye vann og ødelegge sprøheten. Start med pizzasaus (hvis du ikke skal ha pizza bianco), legg deretter på en eller to ingredienser, og topp pizzaen med mozzarella-ost.

Velg blant salami og oliven, salami, løk og blåmuggost (personlig favoritt), biff og bernaise, parmaskinke og ruccola, pepperoni og ananas, kjøttpølse og paprika (barnas favoritt) eller noe annet godt du har lyst på.

Enkelt, kjapt,og selvfølgelig veldig, veldig godt.

Her kan du sikre deg pizzamatten som gir et luftig og sprøtt resultat til kun 99,- ( Førpris kr 199,- Tilbudet varer ut 21. feb.)