- Kommersiell markedsføring -

… og som alle ønsker seg, er nå på salg!

Få ting er så godt som et saftig stykke kjøtt. Derfor er skuffelsen stor når du i timevis har tilberedt mat og resultatet blir et kjøttstykke som er overkokt, smakløst og så tørt at du nesten ikke klarer å svelge det.

Løsningen for deg, og alle andre nordmenn, er å skaffe en Epicure Sous Vide (Nå har du flaks: UKENS DEAL HOS COOLSTUFF). Dette er kjøkkenmaskinen som hjelper deg lage mat som på en restaurant.

Dette er Epicuré Sous Vide37520376fffc276e7c84b315d5d41bef

Sous Vide betyr under vakuum på fransk og går ut på nettopp det: vakuumpakket kjøtt som tilberedes i vann som holder jevn temperatur over lang tid. Den jevne temperaturen gjør at hele stykket/porsjonen får samme temperatur, og maten blir aldri overkokt.

I stedet for at den stekte biffen blir kjedelig grå på utsiden og kald i midten, får hele biffen den samme, pene nyansen. Og ja, du kan tilberede båe kjøtt, fisk, fugl og egg med kjøkkenmaskinen. Og vi garanterer deg; resultatet blir like bra hver gang!

Her får du dingsen på ukens deal – sjekk prisen

Slik bruker du kjøkkenmaskinen

Tidligere var man avhengig av en stor og dyr maskin for å kunne lage sous vide. Med kjøkkenmaskinen Epicure Sous Vide trenger man derimot bare en stikkontakt og en kasserolle. Sett i støpselet, plasser Epicure i den vannfylte kasserollen, og still inn riktig temperatur ved hjelp av hjulet på toppen. Til å vakuumpakke maten selv trenger du bare en plastpose som kan lukkes.

Tekst fortsetter under bildet

ff784bdc08fcfae58c35930dede000b6

En stor fordel med Epicure Sous Vide-maskinener er at sirkulatoren i maskinen er utstyrt med timer, slik at du kan drive med andre ting mens middagen lager seg selv! Ettersom vi er på vei inn i høstsesongen, passer jo dette perfekt. La kjøttet ligge og godgjøre seg i kjøkkenmaskinen, mens du koser deg foran peisen. Når kjøttet er perfekt gjennomstekt, trenger du kun å frese kjøttstykket kjapt på grillen – og voila! – plutselig er du blitt hele nabolagets kjøttekspert.

Bestill produktet her – nå til knallpris

 

Derfor bør du kjøpe Epicuré Sous Vide

  • Enkel å bruke
  • Maten lager seg selv
  • Den gjør deg til en mesterkokk

Her får du dingsen på ukens deal – sjekk prisen