- Kommersiell markedsføring -

Den perfekte gave til foreldre, besteforeldre og alle andre som kjenner venner eller familie med småbarn.

Mat på gulvet, mat på veggen, mat i taket! Mat alle andre steder enn der den skal inn; nemlig i munnen!

Med Constructive Eating Barnebestikk slipper du å skuffe maten ned i ungen, han eller hun gjør det selv, frivillig. (Du kan eventuelt bidra med lydeffekter).

Denne gaven er perfekt til alle som har små barn, planlegger å få små barn eller trenger en morsom, men også kul gave å gi bort til et barn!

Bestikket består av en gaffeltruck-gaffel, en hjullaster-skje og en bulldozer-påskyver – alle med gripevennlige håndtak som passer i små hender! Du kan enten kjøpe kun bestikk (199,-), eventuelt et sett med tallerken + bestikk (299).

Klikk her for mer informasjon og bilder av produktene.

Og husk at det er fri frakt dersom du bestiller for mer enn 499 kroner.

mat

Nå er det klart en gang for alle: Jo, det er lov å leke med maten!

Fordeler ved å kjøpe eller gi bort dette bestikket:

Barn er artige skapninger på mange måter, men det kan også være ganske vrient å få dem til å gjøre som man vil. For eksempel: Du vil at barnet ditt skal spise brokkoli, barnet vil ikke spise brokkoli. Situasjonen er fastlåst. Da har du tre ulike alternativer. To er dårlige, ett er godt.

Slå barnet til det spiser brokkolien.
Dette er for det første ulovlig, for det andre slemt og for det tredje fullstendig umoderne. Barnet ditt kommer til å mislike deg og må gå i terapi, du kommer til å få dårlig samvittighet og må gå i terapi, de gode effektene av brokkoli motvirkes helt av de negative effektene av en omgang juling. Så det er ingen som vinner på dette – unntatt terapeutene. Vi fraråder det altså på det mest bestemte. Ikke slå barnet ditt, ikke engang for at det skal spise brokkoli.

Bestikk barnet slik at det spiser brokkoli.
Dyrt og kontraproduktivt. Barnet vil for alltid forbinde brokkoli med noe negativt man må komme seg gjennom for å oppnå noe bra (pastilleske, tegnefilm eller hva nå barn, de raringene, liker). Det du egentlig vil, er jo at barnet ganske enkelt skal spise brokkolien, bli sunt og sterkt og ferdig med det.
Hvilket fører oss til:

Å få barn til å synes at det er verdens morsomste sak å spise brokkoli.
Da må du først forstå hvordan barn tenker. Og de tenker at gravemaskiner er verdens kuleste ting. Som store, gule, merkelige dyr som rydder opp og lager hull. Og de vet det kanskje ikke selv, men deres største drøm er å spise brokkoli med en gaffeltruck-gaffel, en hjullaster-skje og en bulldozer-påskyver – alle med gripevennlige håndtak som passer til små hender.

Klikk her for mer informasjon og bilder av produktene.

 

 Les også: Den smarteste kofferten du noensinne har sett!