- Kommersiell markedsføring -

De fleste kjenner til  det danske merket Bang & Olufsen. De er populære i hele verden og deres trofaste kunder elsker det stramme, minimalistiske designet. Er du en av dem?

Topp lydkvalitet og lekkert design

Er du lei kabler, ledninger som synes og stikkkontakter som synes er det B&A Beoplay du bør investere i. Dette er faktisk et kuntnerverk i seg selv.

bo

Hva er dette spør du?

Det er et trådløst lydanlegg som ikke bare høres og ser bra ut. Dette er gode nyheter for musikkelskere men også de som er opptatt av design og interiør.

Det kommer til å være enkelt å overbevise kjæresten om å få lov ha dette i stuen. Denne trenger du ikke å stue bort og gjemme. Beoplays flotte utseende vil imponere de minst interiørinteresserte.

Her kan du se flere bilder av produktet

bo1

Stream musikken trådløst via AirPlay eller DNLA, eller dock Apple-enheten for enkel avspilling og lading.

Bruk veggfestet til å plassere den der du vil, så sørger den innebygde romtilpasningen for å justere lyden uansett hvor du plasserer den. Genialt.

Går du til innkjøp av denne type musikkanlegg, er det klart du er opptatt av lyd. Beoplay 8A har noe som kaller bass Linearisation. Dette er i hovedsak en teknologi som sørger for optimal bassytelse!Les mer om de tekniske spesifikasjonene her

Når lyd og design teller

Er du en tilhenger av Bang & Olufsen er det mange produkter som kan friste.bo6

Er du en hipster og liker ting som skiller seg litt ut?

Da bør du titte på disse lekre hodetelefonene fra det danske merket.

bo5

Akkurat nå får du disse hodetelefonene på salg

Les også:

Slik får du den møreste biffen

Så enkelt lager du favoritten hjemme