- Kommersiell markedsføring -

Den geniale hageigloen er et must for deg som elsker å nyte uteplassen.

Våren er på vei og nordmenn flytter ut så fort solen titter frem. Med håp om tropenetter og vakkert vær måneder fremover tilbringer vi vår og sommeren utendørs i hagen. Alle ønsker seg et rom ute, men med en følelse av å være inne når værgudene ikke er på lag med oss. Garden Igloo er løsningen som gir deg det beste av to verdener!

Se flere bilder av Garden Igloo HER.

Utendørsfølelsen

Den geniale hageiglooen er som skapt for norske forhold.

Du må regne med at naboene vil kaste lengselsfulle blikk over gjerdet, for i tillegg til den fantastiske funksjonen har igloen også en fantastisk fin utforming! Den gjennomsiktige duken gjør at du får den herlige utendørsfølelsen selv om du sitter under tak.  Vi elsker tross alt å senke dypt ned i en behagelige sofa full full av puter og pledd, sette på behagelig lys og kose oss med en bok og noe godt i glasset. Du kan nå gjøre det uansett om det er regn, overskyet eller til og med snø! Dette kommer til å bli favorittrommet ditt både vår, sommer og høst!

Se flere bilder av Garden Igloo HER.

Hygge uansett vær og årstid

Igloen er et uterom på 10 m2 som er enkelt å sette opp. Du trenger ikke søke om dyre byggeløyver eller hente frem en million ulike verktøy til monteringen heller. Du bygger bare sammen Garden Igloo – uten verktøy – på plenen, plattingen, steinhellene, ja, på det underlaget du vil. Se video av hvordan du monterer igloen under.

Vel oppe står den stabilt og fanger alle solens stråler, slik at du kan nyte livet og forlenge utendørssesongen skikkelig. Igloen har to års garanti.

Husk å få med deg skyggeduken på kjøpet. Denne dekker 3/4 av igloen og forvandler den til en herlig oase de dagene da solen står på. Klikk her for mer produktinformasjon.

Her kan du lese mer om Garden Igloo HER

Se video:


Klikk her for mer produktinformasjon.