- Kommersiell markedsføring -

Studentene har inntatt sitt nye hjem.  

Overgangen fra å bo hos foreldrene til og bo for seg selv er stor, og derfor vil vi gi deg en guide på hvordan tilværelsen blir mye enklere og bedre.

Om du flytter i hybel alene, inn i et kollektiv eller leilighet med partneren er det noen grunnleggende ting du trenger og ønsker deg – du har tross alt fått deg et eget hjem.

Nå er tiden inne for å begynne og lage din egen mat, rydde, vaske og passe på egen økonomi. «Nå har du blitt voksen», får du sikkert høre fra dine foreldre og øvrige familie.

Du har for første gang blitt prisbevisst, og kanskje du handler First price-produkter i stedet for det vanlige? Du har litt over 7000 kroner å leve for i måneden, og derfor skal vi hjelpe deg med å finne de tingene du trenger – til en god pris.

Til gangen

1. Har du 5, 10, 15 eller 20 par sko? Dette er redningen

fafcd1af1d3cf852bee43ee9015c8e9f

Du har sikkert ikke all verdens med plass på hybelen eller i din første leilighet. Det verste som finnes da er mange par sko som ligger strødd i gangen. Det skitner til gulvet og det tar opp unødvendig stor plass. Derfor finnes Shoe Wheel skostativ. Det har plass til inntil 20 skopar – alt fra joggesko og ballettsko til støvler.

Problemet er hvis du har skostørrelse over 44 – da må jeg dessverre skuffe deg. Shoe Wheel skostativ passer kun for sko som er inntil 44 i størrelse.

Les mer om skostativet og prisen her

 

Til badet

1. Denne reduserer såpebruken med 75 %

3cfb4b81ff9fe1fac26b05c9f6bbaedc

Lyst til å være smart, miljøvennlig og økonomisk på en og samme tid? Da må du skaffe deg denne såpepumpa! En av de kjedeligste tingene du kjøper er såpe, Zalo og generelle rengjøringsprodukter – for såpe forsvinner raskere enn du tror. Med Cuisipro såpepumpe fyller du flaska med kun 25 % såpe og resterende 75 % med vann.

Og ja, du blir fortsatt ren på hendene. Her kan du skaffe deg den smarte såpepumpa.

 

Til kjøkkenet

1. Litermål og kjøkkenvekt i ett

6c79ceb0ea8606553aaa756a4a0e11f9

Hvitevarene er nok på plass, men tilbehøret trenger du kanskje? Hvorfor ikke gjøre matlaging, rydding og oppvask lettere for deg? Da er dette produktene du må skaffe deg.

Med denne sparer du både tid og arbeid på kjøkkenet. Her får du litermål og kjøkkenvekt i ett – hvor genialt er ikke det? Denne er praktisk og du sparer plass på det allerede fulle kjøkkenet ditt. Tommel opp!

 

2. Tidsstyring av godsakene

f41d2dfddd6fee0fd0e4ee5d8b7eae2c

Nå slipper du å engste deg for at godteriet står fremme og er enkelt tilgjengelig. Med denne kan du bli sunnhetskonge/-dronning i løpet av få strakser.

Ikke trenger du å bli distrahert av noe heller, for i denne boksen kan du putte lørdagsgodteriet, fjernkontrollen til TV-en, kontrollene til PlayStation eller hva du måtte ønske.

Det som gjør denne så bra, er så enkelt at det er genialt: Du tar det du ønsker låst inn i boksen, for deretter å sette på en nedtelling. Men pass på! Du får den ikke opp før nedtellingen er ferdig – så det er ingen vei tilbake. Da får du gjort skolearbeidet i fred og godteriet er borte fra fristelsen.

Her kan du lese mer om den geniale boksen

3. Oppvaskstativet du må ha

56cd67406bedb4548d04b071883a78ca

Du kommer til å irritere deg over oppvasken og at den tar så lang tid + at det skaper «store» mengder vann på kjøkkenbenken (med mindre du har oppvaskmaskin, for da er du heldig!). Hvis du ikke har oppvaskmaskin, bør du få med deg dette produktet.

Drydock oppvaskstativ absorberer fem ganger mer fuktighet enn et vanlig bomullshåndkle, så da blir oppvasken som du setter på dette stativet virkelig tørt, og da mener jeg virkelig tørt. Det er vel også et pluss at det ser fint ut og at den tar lite plass?

Her får du tak i den

 

4. Nå slipper du å røre selv

fc21b099b2374314b6bf0bc826f73696

Du er nok som meg: Å røre i sausen for at den ikke skal svi seg er et «mareritt». Med automatisk visp, så slipper du å tenke på at maten svir seg. Den kan røre i tre ulike hastigheter og jeg kan love deg at denne blir din nye kjøkkenvenn.

Med denne kan du vispe deg til suksess på kjøkkenet

 

5. Smarte glasskrukker

d5ea888b29653b3878296e24789a3657

Visste du at luft (altså oksygenet) er matens fiende nummer én? Derfor: Med disse glasskrukkene får maten din lengre levetid. Og nei, det er ikke for godt til å være sant. Du får den i to ulike størrelser og er laget i kraftig og holdbart glass.

Her finner du de smarte glasskrukkene du må ha på kjøkkenet

6. Med denne sparer du penger på mellommåltidene 

c7dbad413c7b5f7a281079e92cae5c1a

Yo2Go er et yoghurtkrus med muslibeholder. Smart, tenker du kanskje? Ja, det er den. For med Yo2Go sparer du penger på å ikke kjøpe mellommåltider i kantina eller på kafé. Frykt ikke – liker du ikke yoghurt og musli, så kan du kulturmelk og frokostblanding eller is og frukt. Du bestemmer!

Men Yo2Go er likevel genialt for deg som student

 

7. Med denne holder maten seg kald

0ff4b9d0ea78ff2f00425ad47e38924a

Frozzypack No. 2 heter den. Med denne kan du oppbevare 1,2 liter mat kald i syv timer, men det er en forutsetning at den har ligget 10 timer i fryseren først. Frozzypack No. 2 er produsert i polypropylen, og er dermed godkjent for å oppbevare mat. Det er også godt å vite at den tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn (men lokket tåler ikke sistnevnte).

Derfor er denne perfekt å ha, for du blir mye sittende på skolen…

Her har du enda flere godsaker til kjøkkenet

Til stua

 1. Dette er løsningen for filmkveld

pro4

DIY-prosjektor til smarttelefoner er enkleste og kanskje beste løsning for deg som bor på litt over 10 kvadratmeter med en seng en pult og et bad – og kanskje et kjøkken. Vi har omtalt denne tidligere, og den er hendig og smart – hvert fall for en student.

Les mer om DIY-prosjektoren her

 

Til soverommet

1. Er du gutt, eller bare latterlig dårlig til å brette? Da må du ha denne

7d5f9ae74e8435c4ff78cf48b2f74d40

Har du gjennomført førstegangstjeneste er du glad for å se denne klesbretteren. Husker selv det var mange som bestilte seg en slik en, når alle skjønte at vi skulle ha brettekant på alle plagg. Den gang ei – nå må du gjøre det selv igjen og jeg ville ikke vært foruten dette produktet.

Her kan du lese mer om den geniale klesbretteren

 

2. Vanskelig med å stå opp på egenhånd?

d6aa79dee489790a84c3988d12f32664

Sunrise System 320 heter smartingen. Har du i tillegg vinterdepresjoner? Ja, da må du hvert fall skaffe deg denne. Med en lysstyrke på maks 10 000 lux er dette verdens eneste dagslyslampe/lysterapilampe og demringssimulator i ett. Demringssimulatoren gjør at du kan bli våkne opp av en simulert soloppgang og sovne i en simulert solnedgang – og det vil du ikke angre på.

Vil du våkne og sovne på en bedre måte? Les mer om Sunrise System 320 her.

3. Pleddet som er 100 % perfekt

499718f21490cea07adfcb3a9d6fa4d9

Hvor mange ganger har du irritert deg over pleddet, når du har brukt for eksempel PC eller lest en bok? Pleddet sklir jo bare nedover skuldrene og du blir kald. Ja, jeg kjenner til det. Har du noen gang tenkt på at det finnes et pledd som er perfekt til akkurat den bruken? Nå har du det: Snug Rug, heter det. Jeg vet at studenthybler kan være litt kjølige om høsten, vinteren og våren. I tillegg kommer du til å lese mange sider pensum og skrive mange sider i Word på PC-en. Da må du nesten skaffe deg dette pleddet.

Snug Rug er laget i 100 % polyester (altså fleece) og frykt ikke, du får den i flere farger – både til deg og dama.

Les mer om produktet her.

Rengjøring

1. Med denne er det ikke lenger kjedelig å vaske

5f9692433aaaf409a7302b18d6561aef

Har du aldri likt å vaske? «Gørrkjedelig», tenker du kanskje? Men hva om jeg kan få deg til å snu tankene dine om vasking? Med disse rengjøringstøflene kan du skli bortover flatene, så blir det skinnende rent på 1-2-3.

Tøflene har en underside laget av mikrofiber – samme materiale som er brukt i gulvmopper. Så du trenger ikke være engstelig for at dette ikke fungerer, for det gjør det. Bor du med kjæresten(?) kan du jo kjøpe to par og danse bortover gulvet.

Her bestiller du de lekre rengjøringstøflene.

 

2. Denne får unnagjort vasken

fe2929bd255e87af3269a7fed29d1fd7

Mange hybler og små leiligheter har felles vaskeri i kjelleren, og jeg skal love deg at du ikke alltid er like gira på å dra ned dit for og vaske skittentøyet ditt. Derfor er Scrubba – bærbare vaskemaskinen din løsning. Vaskeposen har plass til et par t-skjorter, undertøy og noen sokker eller strømper. Etter tre minutter skrubbing er du ferdig, og tro det eller ei, det tilsvarer en hel runde i vaskemaskinen.

Overbevist? Her får du tak i den smarte vaskeposen.

Og nå som det er fadderuker landet over – da må du sjekke ut disse party-dingsene

 

Håper denne guiden gir deg en bedre start i ny hybel eller leilighet – og gratulerer med et eget sted å bo.

 

Her kan du finne enda flere smarte, morsomme og lure dingser du trenger