- Kommersiell markedsføring -

Vi har plukket ut det som både for ventetid, juletid og juleselskap til å bli enda litt morsommere.

Mens du venter på noe godt

Den som venter på noe godt skal visstnok ikke vente forgjeves, og her har vi funnet de tingene som korter ned ventetiden betraktelig.

Før jul har den nye Star Wars-filmen premiere, og skal du være klar til den kan du se om igjen de seks originale filmene, eller se om igjen i jula. Den komplette sagaen på Blu-ray er derfor en god investering.

Her finner du den komplette Star Wars-sagaen

Hvis Star Wars ikke er noe for deg kan du sjekke ut Viaplay – der er det i hvert fall mer enn nok å se på. Sjekk selv her. 

lalalalana

Det å bygge en Spacerail-konstruksjon er virkelig stor moro for både de små og de store. For den blivende ingeniør til den som vil oppleve det å bygge en egen berg-og dalbane så virker Spacerail som manna fra himmelen. Mye tid kan også gå med på å leke med de radiostyrte ballene i Sphero, eller mer riktig Sphero 2.0. Uhorvelig mye gøy for pengene. En annen ting som kan være en aktivitet i nedetider er tremodellene av Leonardo Da Vincis-tegninger. Gøy og lærerikt.

Her finner du Spacerail

Her finner du Sphero 2.0

Her finner du DaVincis tremodeller

Mens du vil pusle med noe helt annet

Noen ganger er det deilig å kunne legge bort de smarte telefonene og gjøre noe litt mer fysisk, og kanskje også sosialt. Puslespill er og blir en klassiker fordi det krever både konsentrasjon og innsats – gjerne over tid.

minstestorste

Det å pusle er noe som kan være en fin aktivitet både sammen med andre eller alene. Du kan velge å gå for verdens største puslespill eller verdens minste puslespill. Den første er en super familieaktivitet, mens det minste nok er mest for den som liker å pusle for seg selv.

Her finner du verdens største puslespill

Her finner du verdens minste puslespill

4d

Apropos puslespill kan du sjekke ut 4D-puslespillet fra National Geographic som også gir deg en interaktiv opplevelse. Dette puslespillet gir deg mye mer enn bare pusling. Lek og lær for både små og store. Et moderne puslespill er også Game of Thrones-puslespillet i 3D. For fans av serien er det rett og slett perfekt.

Her finner du 4D-puslespillet

Her finner du Game of Thrones-puslespillet

barnepusle

Pusling er også noe de litt mindre elsker. Det er mange små som vil like puslespillet med 100 biter fra Frozen/Frost. Hele familien kan være med på å pusle det tredimensjonale puslespillet av Taj Mahal.

Her finner du Frost-puslespillet

Her finner du familiepuslespillet av Taj Mahal

Butikkene du kan bruke time på time i

Det finnes butikker som har et utvalg som gjør at det er strålende underholdning å bare besøke dem. Side opp og side ned med dingser, klær, interiør og annet. Vi har plukket ut våre fem favoritter her.

Ta en titt hos Teknikmagasinet (eller sjekk ut Hobbex!)

Se på hundretusenvis av klær, sko og annet hos Zalando

Drøm deg bort med nytt interiør hos Scandinavian Design Center

Se på Asias største nettbutikk – Ali Express, her finner du det meste

Kikk på USAs største nettbutikk – Amazon

Spillene som vil slå ihjel all fritid

Videospill, dataspill, konsollspill. Kjære barn har mange navn. Det er noen virkelig godbiter som ligger på lur nå, som seg hør og bør både med julegaver og mye innetid. Enten det er til deg selv, eller for å få barn uansett alder unna så er dette gode investeringer.

spill

Star Wars Battlefront er det vanskelig å se at er et spill om man kikker på grafikken, men det ser ut som et utrolig spill. For den voksne spilleren som vil ha time på time med historie er det nok Fallout 4 som er det gode valget. For hele familien er det virkelig gode valget Disney Infinity 3.0. Time på time på time med strålende, førsteklasses underholdning for hele familien. For hele familien er også pakken Nintendo Wii U Super Mario Kart en strålende greie.

Her finner du Star Wars Battlefront (PC, Xbox One, PS4)

Her finner du Fallout 4 (PC, Xbox One, PS4)

Her finner du Disney Infinity 3.0 (PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii U)

Nintendo Wii U Super Mario Kart-pakke

Den som vil ha klassiske brettspill

Det er en grunn til at de er nettopp det – klassikere. Det er spillene du aldri blir lei av, som du kan tørke støvet av år etter år og som passer for et bredt spekter av forskjellige aldre. Med denne spillpakken får du både sjakk, dam, domino, backgammon, mølle og yatzy i en og samme eske.Dette strategispillet er en klassiker for mange gutter og menn, men kanskje også noen jenter og kvinner. Dette spillet har vel de fleste spilt som barn, og passer godt for familiestundene. Mange er mer opptatt av å tjene seg rike på hus og hoteller, mens noen synes det enkle ofte er det beste og heller vil gå for et klassisk kortspill.

Sjekk også ut: Det ondeste kortspillet som er laget

Apropos klassisk – sjekk denne håndheldte klassikerhimmelen for den som har opplevd supre rørleggere og gule spisende pillerundinger.

Den som vil ha noe godt

Det å spise noe godt er selvfølgelig også noe som gjør jula litt bedre.

En måte å få det hele til å gli litt bedre fram til jul er å fikse deg en matkasse. Testvinneren Adams Matkasse kan i så fall være et veldig godt valg. Enda godere er godteri, som i og for seg ligger i navnet. Du kan bestille godis direkte fra Sverige på MaxGodis.

Skal du bake finner du perfekt og veldig godt bakeutstyr hos Slikkepott – blant annet disse geniale pepperkakeformene.

Her finner du Adams Matkasse

Her finner du godteri fra Maxgodis

Sjekk de geniale pepperkakeformene her