- Kommersiell markedsføring -

Få ting er så godt som et saftig stykke kjøtt. Nå som grillsesongen er i full gang kan de fleste kose seg med deilige middag fra grillen og biff står høyt på listen over favorittene.

Derfor er skuffelsen stor når kjøttstykket du har kjøpt er seigt, hardt og umulig å tygge. Har du bedt inn til middag og stått over grillen for å imponere venner og familie er det ganske flaut å se at gjestene tygger biffen i flere minutter uten å kunne svelge.

KitchenPro Kjøttmørner er laget for å unngå nettopp dette.

biff

Slik fungerer den

Det  viktig å velge riktige kjøttstykker. Men skulle du likevel være så uheldig å kjøpe noe som ikke lever opp til forventingene er denne kjøttmørneren en genial redskap å ha.

Kjøttmørneren er ganske enkelt en presser. Presserens 48 skarpe kniver skjærer gjennom muskelfibrene i kjøttstykket. Dette gjør kjøttet blir mørere og alle hullene forkorter tilberedingstiden vesentlig.Filet Mignon and White Asparagus

Her kan du lese mer om kjøttmørneren

Har du i tillegg lyst å marine biffen i en hjemmelaget, deilig marinade vil marinaden/sausen trenge inn mye bedre og raskere også. Er du skrubbsulten eller noen dukker uanmeldt opp på besøk og du har ikke tid til å la kjøttet marinere over natten- da hjelper KitchenPro deg her!

Du kan også skaffe deg marinadesprøyte som nå er på salg! Du finner den her

Bra stykke kjøtt

Du vil gjerne at maten du serverer ser best mulig ut og det å stikke mange nåler i biffen høres kanskje groteskt ut.Men fortvil ikke. Kjøttet beholder sin form og ser ikke ut som du har stukket tusenvis av nåler i det.

biff1

Ta en titt på KitchenPro Kjøttmøreren her

Den fungerer på alle type kjøtt og kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.

Er du glad i å grille og en god biff er livsretten din, kan denne være perfekt å ha på kjøkkenet.

CoolStuff har stort utvalg innen kjøkkenredskaper som kan hjelpe deg med å bli en bedre kokk.

Ta en titt her.

I tillegg har de nå sommersalg med masse gode tilbud og kupp du ikke burde gå glipp av. Ta en titt!

 Les også:

Den sunnere måten å lage mat på

Så enkelt lager du sjokoladebarer hjemme