- Kommersiell markedsføring -

Skal du fortsatt ha radio i bilen, på hytta eller hjemme i 2017 må du gå fra FM til DAB for å høre på NRK, P4, Radio Norge og de nye, nasjonale kanalene på DAB. I januar slukkes nettet i Nordland før de andre fylkene følger gjennom året.

I tillegg til DAB, og FM for lokalradioer (som fortsatt vil være på FM) så finnes det tusenvis av nettstasjoner som også kan høres på gjennom det som ligner på tradisjonelle radiokanaler.

102486

Adapter til bilstereo

Dette er dingser du kobler til det utstyret du allerede har i bilen ved å motta DAB-signalene, og gjøre de om til FM-signaler som den gamle radioen din sender ut til høyttalerne. Med disse kan du også ofte koble til smarttelefonen for å strømme musikk.

Her finner du Denver DAB-10

Her finner du POP YourCar-adapter

Du kan også vurdere en helt, ny moderne bilstereo slik som denne gode modellen fra Pioneer.

Utstyr tilpasset din bil finner du her ved å skrive inn ditt bilnummer her

sangean_wfr-28c_white-30756877-1

Ny radio

Hjemme kan du gå for et adapter, men det enkleste er å bytte ut radioen eller radioene du har. Skal du virkelig få en moderne radiohverdag kan du også investere i en radio som kan gi deg alle Internettradiokanalene.

Philips Internet radio DAB+/FM – her får du alt i en pakke med god lyd

Philips AE5020 – kul radio med retro design

Denver DAB-33 – en svært rimelig DABradio som dekker mange behov

Soundmaster NR545 – retroanlegg med DAB, LP-spiller og CD

Sangean WFR-28C – avansert radio med mange muligheter for digital radio, nettradio og DAB i tillegg til Spotifymuligheter