- Kommersiell markedsføring -

Perfekt ribbestek, helstekt kalkun eller julesinke på under 1 time? Ja, det er mulig!

Forkorter tid og forbedrer smaker

Retter som saftig ribbe, deilige gryter eller heftige sauser fulle av smak krever langt koketid. Trykkokeren var en revolusjonerende måte å lage mat på og det er ikke rart at både profesjonelle kjøkken og hobbykokker har lagt sin kulinariske elsk på dette kjøkkenredskapet.

En trykkoker forkorter koketiden med 70-80%. Dette sparer ikke bare tid, men også energi. Med dette geniale kjøkkenredskapet kan langkokte retter tilberedes på rekordtid. Trykkokeren revolusjonerte kokekunsten og det er derfor ikke rart den har blitt så ekstremt populær på norske kjøkken.

Nå har det kommet en ny variant som vil falle mange i smak.

Trykkoker til mikrobølgeovn

e265e1a1d84438b50ab7e40eb5be7d29

Trykkokeren fås i to størrelser: 2,2 liter og 3,25 liter.

Til den største modellen følger det med en kurv med avdeler som gjør det mulig å lage forskjellige retter samtidig, og en innsats du kan dampkoke mat i. Tilbered både kyllingfilet og pasta på samme tid, eller server dampkokte grønnsaker som blir perfekte i mikrobølgeovnen!

Ikke bare kan du nå lage fårikål middag til hele familien på 30 minutter, men den intense varmen og dampen gjør at aromastoffene fra maten ikke fordufter ut av gryten  og smaken bli fyldigere og i en helt annen liga.

Her kan du lese mer om dette produktet.

f4efd65065da4b96de46bec0960e1080

Denne trykkokeren brukes i microen og passer derfor perfekt for studenter som har plassmangel eller må dele ovn med andre. Her får du ikke bare helt fantastiske retter på rekordtid, men du slipper å bekymre deg for at maten skal bli ferdig når uanmeldte gjester plutselig dukker opp på døra.

Når en trykkoker gjerne koster flere tusen kroner, er prislappen på denne varianten kun en brøkdel av den tradisjonelle.

Plutselig er det ikke grenser for hvilke lekre middagsretter du kan fikse på et blunk!

Skaff deg denne nå!