- Kommersiell markedsføring -

Med de rette hjelpemidlene går alt så mye lettere.

Ofte gidder vi ikke spise frukt selv om vi vet at det er bra for oss, fordi det krever for mye forberedelser. Man må både vaske, skrelle og skjære. Derfor tar vi kanskje en rask sjokoladebit i stedet.

Men nå har det kommet noen nye hjelpemidler på markedet som vil gjøre det enklere å velge sunnere i fremtiden. I tillegg til at det vil kunne påvirke vekta i positiv retning. Og hvem ønsker vel ikke å gå ned litt i vekt nå som sommeren og bikinisesongen står for dør?

Her er fem smarte kjøkkenredskaper du sterkt bør vurdere å skaffe deg.

 

Getinspired tilbudstorg:
Treningstøyet du trenger nå til svært lave priser 

 

Kiwi-skreller

 

kiwi skreller

 

Kiwi er kjempedeilig – full av C-vitaminer og fin å ha som både frokost, forrett eller dessert. Med den nye sliceren fra Kitchenpro skreller du denne på 1-2-3 og sørger for å sikre deg en daglig dose C-vitaminer.

C-vitamin er en viktig antioksidant å få i seg gjennom kostholdet, da mennesker i motsetning til dyr ikke kan produsere dette selv. Det bidrar til oppbyggingen og vedlikehold av bindevevet, leger sår i huden og beinbrudd, er viktig for opptak av jern, bidrar til å forebygge urinsyregikt hos menn samt forebygger og/eller behandler sykdommer innen kreft og hjerte/kar-området. (Kilde: Apotek1)

Klikk her for å se nærmere på denne

 

 

Jordbærsnupper

 

jordebærsnupper

 

Din beste venn i sommer er denne jordebærsnupperen, som gjør såre fingertupper og tidkrevende forberedelser til en saga blot. Skyll jordbærene og fjern snuppen.

Deretter er det bare å nyte, enten du foretrekker de med is, fløte eller bare sukker på. Jordbær er forresten også rik på C-vitaminer. Og K-vitaminer, sink, fordøyelsesfiber, jod, kalium, folsyre, vitamin B2, vitamin B5 og B6, magnesium og kopper ref. frukt.no

Klikk her for å skaffe deg denne

 

 

Melondeler/-klype

 

 

Melon til dessert er det beste vi vet om sommeren, men det er både styrete og sølete å dele opp en melon. Med den nye melonskrelleren og -klypen fra Genietti trenger du hverken underlag eller kniv. Bare del opp og server deg selv og andre.

Melonen er forresten veldig kalorifattig og inneholder A-vitaminer som er bra for synet vårt. I Asia er det uvanlig å spise melonen sammen med annen mat. De spiser den altså kun som et kalorifattig måltid alene.

Klikk her for å sikre deg denne

 

 

Ananas-skreller

 

 

En annen favorittfrukt vi digger om sommeren er den ferske og friske ananasen. Den smaker himmelsk helt alene, eller i en fruktsalat, og kan nå enkelt tilberedes ved hjelp av en egen skreller.

Ananasen er en god kilde til både A og C-vitamin. A-vitaminet er altså viktig for synet og C-vitaminet er livsviktig for mennesket av en rekke årsaker. Se nærmere beskrivelse under kiwien over.

Se mer på ananasskrelleren her!

 

 

Sitronpresse

sitronpresse

 

Sommerens heiteste drikk er selvfølgelig limonade – en syrlig og søt sagt som tilfører mer vitaminer enn brus og saft, og samtidig er mer sunn. Utrolig deilig smaker det også.

Og med denne sitruspressen som presser ut hele 20% mer saft enn andre sitruspresser, lager du deilig limonade i en fei. Vil du kutte sukkeret går du for avkjølt sitronvann med isbiter. Sunt, godt og enkelt. Får du anledning til å feire litt så bak en sitronkake. Det smaker fantastisk om sommeren.

Visste du forresten at sitronen inneholder dobbelt så mye C-vitaminer som appelsinen? Eller at den beskytter mot infeksjoner i mage- og tarmsystemet? Dessuten inneholder den bioflavonoider som sammen med C-vitaminet gir en kraftig antioksidant-virkning, som beskytter mot infeksjoner og fører til at sår og skader leges raskere. Ikke minst er sitronen med på å redusere forekomsten av kreftfremkallende stoffer.

Klikk her for å skaffe deg denne

 

Les også:

Det beste potetgullet lager du selv

Så lett lager du mini-donuts

Treningsarmbåndene som gir deg sommerkroppen 2016