- Kommersiell markedsføring -

Vi går rundt med et mobilkamera i hånden hele tiden. Vi kan knipse bilder, eksperimentere med filtre og leke oss med lys, farger og motiv uten spesiell kunnskap om foto. Vi lagrer bildene våre på nettsky og kan sove godt med viten om at bildene våre er sikre. Men hva med alle fotoalbum og andre bilder du allerede har fremkalt?

Old rangefinder camera and black-and-white photos on the old wooden table.

Beskytt familiebilder fra tidens blekende tann

Hva gjør du med bildene du allerede har liggende i album? Mange av oss har på et eller annet tidspunkt eid et analogt kamera. Bildene ble fremkalt og lagt pent og pyntelig i album. Kanskje du kun har et par bilder av din oldemor eller hundrevis av bilder fra familieturene dere tok da du var liten. Det å kunne overføre de til PCen eller harddisken gir en trygghet om at bildene ikke går tapt.

Denne multifunksjonsskanneren kan sikre både fremkalte og originale bilder mot tidens tann!Skann fotografier, lysbilder og negativer direkte til minnekort eller pc

Enten du har titalls med album eller har en far som har foreviget din barndom kan det være lurt å lagre disse på harddisken. Beskytt familiebildene og sørg for at de yngste i familien også kan se bilder av de tidligere generasjonene.

 

skanner

Vooni skanneren er superenkel å bruke.

Slik gjør du:

På oversiden er det et lokk, der du plasserer fotografiene og bildene du vil skanne, og på undersiden finner du uttaket til negativer og lysbilder. Ett knappetrykk senere er bildeminnene forvandlet til ettall og nuller og beskyttet mot tidens bleknende tann. Kobler du skanneren til pc-en ved hjelp av USB-kabelen, blir de i tillegg overført til harddisken før du rekker å si wow.

Sjekk også ut Negativ-og diasskanneren.

Her kan du lese mer om dette kule produktet.

 

En kul gave

iStock_000008484906_Small

Tenk så hyggelig det er å kunne overraske en familiemedlem med en fotobok med bilder fra alle år! Du kan ikke lime inn de originale bildene, men skanner du dem over på Macen kan du digitalt mekke den fineste fotoboken eller kanskje fotorammen eller en kopp med bilder.

Her finner du Vooni Multifunskjonsskanneren.

Les også:

Verdens kuleste dings på hjul

Jeg skal aldri mer fryse på beina

Denne bør alle ha på hytta!