- Kommersiell markedsføring -

Oppbevarer familien din skjulte bildeskatter i skuffer, skap og skatoll?

Nå kan du la hele familien dele bilder fra bryllupet til mor og far, interrailturen på 90-tallet, speiderturene og lillebrors første sommer. Turene med bestefars skinnende nye Buick og tannløse smil fra første skoledag. Klassebildet og alle feriebildene.

Den smarte og enkle filmskanneren Kodak Scanza forvandler de analoge bildene dine til digitale filer på et blunk. Negativer, lysbilder og super-8-film skannes og lagres på et minnekort.

Når du har skannet bildene, kan du dele dem med dine kjære på mail, sosiale medier eller i uendelig mange andre digitale kanaler. Til glede for både små og store i familien.

Superenkelt

Filmskanneren leveres med holdere til en lang rekke forskjellige filmformater. Fest filmen du ønsker å skanne i holderen og før den inn i skanneren, så fikser Scanza resten. På skannerens skjerm ser du en forhåndsvisning av bildet, og der kan du justere farge og lysstyrke. På bare noen sekunder har Scanza digitalisert bildet ditt. Filene lagres på et SD-minnekort, så du trenger ikke engang å ha skanneren koblet til PC-en din mens du bruker den.

Her kjøper du Kodak Scanza

Du kan bestille Kodak Scanza på nettet.

Få kontroll over bildeskatten din: Du skanner bilder enkelt og elegant med denne skanneren!

Alt du trenger er inkludert: Alt av holdere og kabler er inkludert. Skann og del.

Flere typer lysbilder, flere typer negativer og 8 mm film.