- Kommersiell markedsføring -

Nå kan du få bilder av tyvene sendt direkte til mobilen.

Hvis du er redd for innbrudd mens du er på ferie, bør du vurdere å installere et overvåkningskamera hjemme. Det vil både vil virke avskrekkende på eventuelle tyver, og ta bilder eller filme tyvene, noe som kan være nyttig for politiet i oppklaringsarbeidet i etterkant.

I tillegg er det mye billigere enn et vaktselskap. For mens vaktselskapene tar en løpende månedspris, er et overvåkningskamera en engangsinvestering, og du kan spare tusenvis på sikt ved å gjøre jobben selv, svært enkelt.

Synes du imidlertid fortsatt at det er tryggest å sette bort jobben, finner du beste og billigste vaktselskapene her!

Nokia Home – et smart smart-kamera

Nokia Home (gikk under navnet Withings Home før selskapet nylig ble kjøpt av opp av Nokia) er et smart smart kamera som gjør at du kan ha full oversikt over huset selv om du ikke er hjemme. Kameraet gir mulighet for live-streaming på nett, som du kan se i gratisappen Nokia Home, og kan brukes som både baby-monitor, sikkerhetskamera, og til og med som web-kamera!

Kameraet har en bevegelsesdetektor som er koblet til appen på mobilen din. Dersom sensorene gjør utslag, får du en melding på mobilen din. Dermed kan du raskt og enkelt sjekke om det er uvedkommende som har utløst «alarmen».

På toppen av kameraet sitter det en høyttaler, og på midtdelen sitter det to mikrofoner. Dette gjør det så du kan kommunisere med de som skulle befinne seg i huset ditt, samtidig som du ser de, enten det er familien din under middagen om du er bortreist på forretningsreise, eller noen som prøver å knabbe med seg TV-en.

Her får du tak i overvåkningskameraet Nokia Home

 

 

Det populære overvåkningskameraet Withings Home er nå endelig tilbake i butikken, under navnet Nokia Home.

 

Mer enn bare lyd og bilder

I tillegg har kameraet har 12 x zoom, 135-graders vidvinkelobjektiv, automatisk nattesyn, bevegelsesdetektor, mulighet til å se gjennom alt som har skjedd de siste tolv timene og … luftkvalitetsmåler. Ja, Nokia Home måler faktisk også luftkvaliteten, så hvis du noen gang har lurt på om luftkvaliteten er dårlig hjemme hos, så kan du finne ut det nå.

Og som med andre Withings produkter som nå er kjøpt opp av Nokia (Withings Body Cardio vekt, Withings Activité Steel HR smartklokke, Withings Aura m.m. Se flere Nokia-produkter her!)  viser de  med Nokia Home at de virkelig har forstått design. Overvåkningskameraet er stilfullt utformet i tre slik at det blir som en del av interiøret og man glemmer at det er der.

Her får du tak i overvåkningskameraet Nokia Home

 

YoYoCam – overvåkning med 3G

Et alternativ er det trådløse overvåkingskameraet med 3G, YOYOCam. Dette trådløse kameraet er koblet til mobilnettet og sender deg tekstmelding, bildemelding eller e-post straks det dukker opp noen i søkeren!

Kameraet monteres enkelt der du vil – hjemme, på hytta, i garasjen, båten, kontoret eller campingvognen. Så snart noen beveger seg innenfor «søkeren», får du tilsendt en tekstmelding eller e-post med et høyoppløselig bilde direkte fra «åstedet». Så selv om du ikke nødvendigvis får tatt tyvene på fersken, får du i hvert fall tatt bilde av dem!

overvåkningskamera1

Dette trådløse kameraet er koblet til mobilnettet, og sender deg sms, mms eller e-post straks det dukker opp noen i søkeren.

 

Innebygd mikrofon

I tillegg til foto som dokumenterer tyvens identitet, kan du også ringe opp kameraet og i sanntid høre hva personen(e) sier. Dette skjer via en innebygd mikrofon.

Og hvem vet, kanskje gjerningspersonene røper navn eller hvor nærmeste lager med tyvegods ligger? Mikrofonen registerer lyd/samtaler innenfor en radius på seks meter.

Les mer om overvåkningskameraet her!

overvåkningskamera

Kameraet passer perfekt på hytta, i garasjen, hjemme eller på kontoret.

 

Trådløst nett ikke nødvendig

Det trådløse overvåkingskameraet fungerer via 3G-nettet, noe som betyr at slipper du å montere trådløst nett, for eksempel på hytta. Bare stikk inn ett sim-kort, det er alt!

En ekstra bonus er at kameraet er styrt med innebygd temperaturmåler, slik at du når som helst kan få vite temperaturen der det er plassert. Du mottar varsel via tekstmelding dersom temperaturen blir høyere eller lavere enn det intervallet du har stilt inn.

NB! Selvsagt fungerer kameraet også i mørket.

Her får du tak i overvåkningskameraet YoYoCam!

 

Andre populære overvåkningssystemer fra Netgear Arlo Pro, Netgear Arlo Q og D-link finner du hos Dustin Home her

 

Les også:

Fikk 1800,- tilbake etter forsinket flyreise

Slik innreder du balkongen