- Kommersiell markedsføring -

Her er iskremen som ikke smelter når du er het…

Hopp over middagen og gå rett på desserten; i-Scream er en deilig stimulerende vibrator forkledd som en helt uimotståelig iskrem! Vibrasjonene vil få deg til å smelte og skrike etter mer, og du vil snart oppdage at det ikke er bare munnen som løper i vann!

La deg friste av en stor eller liten luksusiskrem med en herlig og perfekt smeltet iskule toppet med uimotståelig sjokoladesaus – alt laget av myk silikon! Legg til en behagelig riflet kjeks og ti forskjellige vibrasjonsmønstre, så har du en dessert som garantert vil gjøre deg både mett og fornøyd! Kanskje vil du trenge en ekte iskrem etterpå for å kjøle deg ned?

Elsket av kjendiser

i-Scream er designet av den kjente britiske designeren Shiri Zinn, og er du av den kjendiskåte typen, kan vi avsløre at blant annet Angelina Jolie, Kate Moss og uskyldsrene Baby Spice har noen av de smakfulle lekene hennes! Den delikate iskremen leveres i en lekker eske som spiller forføreriske jazztoner – perfekt når du vil skjemme bort deg selv eller en iselsker du er glad i!

Aldri har vel tekstlinjen ”I scream, you scream, we all scream for ice cream” passet så godt!

is

Med en deilig luksuriøs følelse og uimotståelige vibrasjoner vil i-Scream-vibratoren gi deg frysninger av velbehag.

Les mer om eller bestill i-Scream her.

Vibratoren Cupcake

Med et utseende som gir deg vann i munnen, er det vanskelig å forestille seg at den lille kaken bærer på en sexy hemmelighet. La kirsebæret på toppen av Cupcake-vibratoren kile deg, så vil du snart oppdage at kakens luksuriøse design og fristende vibrasjoner vil vekke søtsuget i deg!

Cupcake-vibratoren har fem forskjellige hastigheter og vibrasjonsmønstre som gir mersmak. Hele kaken er laget av silikon, og dermed blir den både gripevennlig og behagelig, enten det er det kilende kirsebæret eller følelsen fra den uimotståelige glasuren du er ute etter!

Cupcake-vibratoren leveres selvsagt i en pen og uskyldig kakeboks, og dermed er den fristende kaken også perfekt som presang!

cupcake

Skjem deg bort med en lekker «muffins». Med et kirsebær på toppen vil Cupcake-vibratoren kile deilig – og det vibrerende bakverket leveres i en lekker metallboks!

Les mer om eller bestill produktet her.