- Kommersiell markedsføring -

Måltidene man inntar i løpet av en dag har lett for å bli tamme og kjedelige, og bærer preg av mangel på tid og kreativitet. Men så fort man får muligheten til å leke med maten, blir det å ta til seg føde mye mer enn bare et trøtt nødvendig ritual. Vi har listet opp seks remedier som tar et oppgjør med hverdagsmatens trøtte rykte.

Brødskiveform

Hverdagslige ting blir gjerne A4 og firkantede etter en stund. Brødskivene er som oftest alltid det. Med brødskiveformene kan du reinkarnere skivene med flerkorn- og rugbrød til kuer, høner og griser. Frokosten blir en lek, og du kan løfte lokket av matboksen uten å måtte behøve å gjespe av synet som møter deg.

brodskive-form-ku-1 (1)

 

Sauserevolver

Hvem hadde vel tenkt på at de kjedelige ketchup- og dressingflaskene kunne byttes ut med noe mye kulere, og som samtidig gjør samme nytten? Med en sauserevolver ikler du flytende tilbehør en langt mer spennende drakt, samtidig som du gjør jobben med å klemme den ut til en lek. Sauserevolveren kommer med to utskiftbare patroner som kan fylles med ønsket dressing, hvilket gjør den genial til turbruk.

ketchup-pistol-5

 

Speileggform

Lite har nok skjedd med speileggkonseptet siden det første gang ble klekket. Men nå kan speileggene dine revolusjoneres. De kan formes til bokstaver og danne ord. I dette tilfellet det sterke ordet «LOVE», ved hjelp av Fry Love You- silikonformen. Har du først bestemt deg for å score poeng ved å servere frokost på sengen til en du er glad i, er bruk av et LOVE-speilegg en fin måte å krydre det hele på.

fry-love-you-4

 

Gulrotspisser

Alle kjenner til blyantspisseren og det fiffige skrellet den lager. Nå kan du få dette i salaten din. Gulrotskrell da, vel å merke. Spisseren kan også passe andre grønnsaker og annet du måtte finne med samme form, og sjansen for å kutte seg er fraværende, sammenlignet med en vanlig rasper. Fås i både sort og oransj.

60-090_3

Cooking Blocks

Alle forbinder legoklosser med lek og moro, og noe som gjør veien heller kort å gå fra matlaging til nettopp lek og moro, er da kjøkkenredskaper med legohåndtak, selvsagt. I dette settet finner vi øse, pastaskje og spatel, samt en plate som redskapene kan henges på.

cookingblocks-7

 

Snap n’ strain

Snarveier er viktig for å finne glede i å lage mat, og tanken på å ha spart hele omveien med å helle eksempelvis en pastarett i et dørslag, for så å ha den tilbake i kjelen er intet annet enn befriende. «Snap n’ strain» er et dørslag som festes direkte på kjelen og holdes fast av seg selv, mens det eneste du trenger å gjøre er å helle av vannet igjennom silen.

snapnstrain-3

 

Alle produktene fås hos dingsy.no