- Kommersiell markedsføring -

Nå får du et irritasjonsmoment mindre.

Du kjenner sikkert til utfordringen med at du har kjøpt et fint gavepapir for å pakke inn en bursdagsgave eller julegave, også klipper du skjevt fordi rullen stadig vil trekke seg sammen. Og når du er ferdig drar rullen seg kjapt sammen, bare mye løsere enn den var i utgangspunktet. Og setter du så en gummistrikk rundt rullen, blir det stygge merker til neste gang du skal pakke inn noe.

Når du legger gavepapiret ned i posen sammen med de andre rullene blir det gjerne ekstra krøllete i kantene, slik at du må klippe av en god bit neste gang du skal bruke det. Så i tillegg til den unødvendige, ekstra klippingen og sløseriet med papir fører også dette til en hel del unødvendig irritasjon.

Klikk her for å se den nye gavepapirholderen/-kutteren fra Betty Bossi

Holder/kutter fra Betty Bossi

 

betty-bossi-cutter

Smart gavepapirholder fra sveitsiske Betty Bossi.

 

Klikk her for å se video av hvordan produktet fungerer.

Derfor ble vi så glade når vi så at det var kommet et nytt produkt på markedet som både holder gaverullen samlet og skjærer av papiret snorrett for deg. Holderen kommer fra det kjente designselskapet Betty Bossi i Sveits og fikk en produksjonsdesignpris i 2015 under den prestisjefylte Red Dot Awards.

Den er kun 11 cm lang og 3,5 cm i diameter, den er laget i smidig plast og rustfritt stål og veier 25 gram. I Norge kan du nå kjøpe den smarte 2-i-1 holderen/kutteren hos dingseeksperten Coolstuff her. Vi mener det er en god investering for alle som irriterer seg over kranglete gavepapirruller som krøller og skrukker, og i tillegg har en tendens til å klippe papiret skjevt og hakkete.

Du kan også bruke gavepapirholderen/-kutteren til bokbind, og i julestria vil dette bli din nye bestevenn.

Her finner du Betty Bossi 2-i-1 gavepapirholder/-kutter.

 

Her finner du Betty Bossi 2-i-1 gavepapirholder/kutter.