- Kommersiell markedsføring -

Inntil 37 prosent rabatt på en rekke produkter hos Skruvat.no.

Skruvat.no har siden etableringen i 2008 vokst til å bli Skandinavias største forhandler av bildeler på Internett. Takket være Internett kan du nå kjøpe bildeler av høy kvalitet til sterkt rabatterte priser.

En stadig voksende katalog med over 200.000 artikler gir et bredt utvalg av kvalitetsdeler til bilen din.

Skruvat.no samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene. Nettbutikken har reservedeler til alle store bilmerker.

Untitled-4

Her er fire av de mange tilbudene du får på Skruvat.no denne uken.

 

Untitled-5

Ved å skrive inn registreringsnummeret på bilen din finner du alle varene på Skruvat.no som passer til modellen.

I perioden 15. til 21. august er det salg hos Skruvat.no. Du får 20 prosent avslag på serviceprodukter og 10 prosent på bremseskiver og belegg. I tillegg er det inntil 37 prosent rabatt på populære bilverktøy, stylingprodukter, spyler- og bremsevæske, nyheter og gjør-det-selv-sett.

Klikk her for å se alle tilbudene på Skruvat.no.

 

Det er svært enkelt å finne produkter til din bil. Du fyller bare ut registreringsnummeret og trykker på «vis bildeler», så får du en oversikt over både tilbudsvarer og andre produkter som passer til din modell.

Dersom du ikke husker registreringsnummeret eller ønsker å finne deler og produkter til en annen bilmodell, finnes det et eget søkeskjema for dette.

Klikk her for å se alle tilbudene på Skruvat.no.

Untitled-6

Det er mye penger å spare på å bestille spyler- og bremsevæske på Skruvat.no.

 

Klikk her for å se alle tilbudene på Skruvat.no.