- Kommersiell markedsføring -

Minidonuts er redningen i sommer.

Litt lei av vafler og skulle ønske du lagde den sårt etterlengtede kaken i går kveld? Fordi noen gode venner kommer på besøk eller svigers har ringt og sagt de kommer en tur innom.

Eller du har bare veldig lyst på noe godt, som ikke gir deg dårlig samvitighet i timesvis.

Da er løsningen en Mini Donut Maker. Akkurat like raskt og enkelt som et vaffeljern, men utformet for å kunne lage minidonuts i stedet. Det hele er gjort i en fei, også pynter du bare med litt rosa melis og strøssel, eller ringler litt smeltet sjokolade over. Og akkurat det hjelper ungene gjerne til med også.

Klikk her for å sikre deg en Mini Donut Maker asap

Sunnere, og en vinner i barnebursdag

Så klart man må få lov til å kose seg innimellom, og minidonuts er ikke større enn at de tilfredsstiller søtsuget, men samtidig unnlater å gi deg dårlig samvittighet i timevis, og bikiniskrekk.

De er en vinner i alle barnebursdager, på alle jentekvelder og selvfølgelig på din egen «singelfest». De er også sunnere enn de ferdige kjøpte som er frityrstekt i olje og inneholder mange flere kalorier.

Rimelig er den også – du får den nå til kun 299,- her.

Så enkelt kan det altså gjøres:

donuts

Det er absolutt ikke vanskelig å få til med denne Mini Donut Makeren.

Ettersom dette er like enkelt som å steke vafler, trenger du ikke noen bruksanvisning heller. Bare varm opp jernet, hell i røre, vent noen minutter og løft så ut perfekte minidonuts. Så enkelt og lettvindt.

Et annet pluss er at det å lage minidonuts ikke krever noen stor planlegging. Oppskrift finner du her og de fleste ingrediensene har du i huset fra før.

Du finner Mini Donut Maker her

Colorful and tasty donuts