- Kommersiell markedsføring -

Denne hjelper deg med SK2016.

Enten det er du eller ungene som sliter med godterisnoking så finnes det faktisk en ganske enkel løsning. Løsningen for oss som ikke har stålkontroll på oss selv når det kommer til nettopp godterispising.

Bunad og bikini

Og det er det jo mange som tenker på i disse dager, hvor man kanskje skal inn i en bunad til 17. mai, i tillegg til at sommerferien og bikinisesongen også sakte men sikkert nærmer seg. Eller «sommerkroppen 2016» som mange omtaler «slank til sommeren»-fenomenet som.

Løsningen som fungerer er et godteriskap med lås (50% rabatt på coolstuff denne uken). Da tar det plutselig ikke bare 2 sek. å snike hånda inn i skapet og putte noe i munnen. Hvis du først må låse opp et skap og avsløre for alle andre familiemedlemmer hva du holder på med, vil du nok tenke deg om to ganger før du har puttet noe unødvendig i munnen.

Saken fortsetter under bildet

Et godteriskap er løsningen på sommerkroppen 2016.

 

«Ute av syne, ute av sinn» heter det som kjent, men så fort man blir sugen på noe søtt vet man jo godt hvor snopet ligger. Så da hjelper det lite at det ligger øverst i skapet. Men er det derimot innelåst…

Perfekt for barnefamiliene

Og har du barn du skal holde godteriet unna er et godteriskap ekstra smart. De har jo ihvertfall ingen selvkontroll når det kommer til godterispising, og det går ut over både humør, tenner og kropp. Her er det viktig å være streng, og er godteriet låst inne i en boks, og alle må vente til helgen, er det mye lettere å si nei til maset og heller skjære opp en frukt i stedet.

Denne uken får du godteriskap på tilbud til kun 114,- (50% rabatt) og vi tenkte bare vi skulle tipse deg om det, i tilfelle du, eller noen i familien, i likhet med oss jobber med dette kjente problemet- selvkontroll.

Her får du godteriskapet til 50% rabatt

Les også:

Endelig lansert: Treningsarmbåndet for den motebevisste