- Kommersiell markedsføring -

Hva ønsker kvinner seg når det kommer til kropp?

Flatere mage, definerte lår, fyldige bryst eller sterke armer?

Den siste tiden er det derimot en annen kroppsdel som har fått ekstra mye oppmerksomhet. Dette er en stor muskel som ikke lenger skal være usynlig men skal frontes takket være kjendiskvinner som Beyonce, Kardashian-søstrene, Jennifer Lopez og Iggy Azalea. Flotte kvinner med flotte former!

ASS1

Nå skal stussen trimmes og den skal eksponeres jenter!

Tung trening men resultatene uteblir

Knebøy, utfall, trapper, bekkenløft osv… utallige øvelser som skal hjelpe med drømmefasongen, men du ser ingen forbedring?

Den finnes tusenvis av artikler på hvordan du får den spretne og runde rumpa du så inderlig ønsker deg.  Men har du opplevd å utføre alle disse tunge øvelsene uten form for forbedring? Resultatene uteblir og mange kan miste motivasjonen til å fortsette. Drømmen om en PT som kan piske oss i form virker som den eneste løsningen. Det sies at for å få en spretten fasong må du ha muskler og for å få muskler må du faktisk utføre en hel rekke øvelser, gjerne 5 dager i uken, og aller helst variere.

Du er heldig om har tid til både jobb, familie og kanskje en kafétur i løpet av uken. Når skal du ha tid til trening? Og penger? En PT-time kan fort koste over 500kr og de fleste trenger oppfølging for å kunne finne motivasjonen.

Det er dessverre slik at de fleste av oss ikke har råd til verken PT-timer eller har tid til å tilbringe 5 timer i uken på treningsstudio.

Nå kan det finnes en løsning på problemet!

Beurer Glutealtrener er en elektrisk muskelstimuleringsenhet som bygger opp muskelaturen i gluteal regionen og gir rumpen din formen du ønsker.

Fakta:

  • EMS-enhet som trener gluteal regionen og former rumpen
  • Former og bygger muskler i gluteal regionen
  • 15 ulike nivåer
  • Enheten er myk, fleksibel, trygg og behagelig å bruke
  • Skrur seg av automatisk

Klikk på bildet

 

Vet du allerede at du ikke har tid til trening resten av denne måneden- hvorfor ikke prøve denne!?

Electrical muscle stimulation (EMS) er en anerkjent metode som brukes i idrettsmedisin og til rehabilitering.

Dette fungerer ved at Beurer Glutealtrener sender elektroniske impulser over huden din. Impulsene fungerer som et verktøy som både styrker og rehabiliterer. Det er mer enn kun estetiske grunner til å stramme opp rumpa. Setemuskler er viktig for stabiliteten i kjernemuskulaturen og ved å styrke dette området vil du ikke bare se og føle deg bra ut. Sterk muskulatur i nedre korsrygg og sete avlaster også ryggen og minimerer derfor belastningsskader. Det betyr du får mer styrke til dine daglige gjøremål og forbedrer helsen.

Fremhev din feminin side og prøve denne smarte løsningen. Hvis du allerede nå vet at du ikke kommer til å rekke trening de neste ukene-kan du klikke denne godbiten hjem for kun 349,- og sette i gang når som helst!

 

Klikk på bildet for å lese mer om produktet