- Kommersiell markedsføring -

Det er ikke en overdrivelse å si at mange av oss ( tørr vi å påstå flesteparten..? ) blir glad av sjokolade.

Den fløyelsmyke, søte massen gir oss en lykkerus som få søttsaker klarer. Det er absolutt ikke det verste du kan spise, men vi kan ikke unne oss det hver eneste dag. Eller kan vi det?ThinkstockPhotos-126098279

Uansett om det er du eller barna som skal nyte den herlige sjokoladen, er denne Chocolate Bar maker en superkul gadget å ha på kjøkkenet.

Hva med å lage din egen sjokolade?

sjokoMulighetene er uendelige!

Dette er ikke bare godt, men innmari gøy. Få med barna og lag sjokoladebarer og plater sammen. Her settes hele familien i jobb og alle kan være kreative og ha det morsomt.

Imponer venner med hjemmelaget sjokoladebiter til dessert. Dette er også perfekte vertinnegaver.

Smelt sjokolade, legg noe godt i formen, sprøyt over sjokoladen, og la den stivne i frysen.

Legg i nøtter! Lag kjeksbunn! Ha i flytende fyll! Legg i frukt! Prøv potetgull, puffet ris eller karamell! Tenk på alle sjokoladene du elsker og lag din egen variant! Fantastisk!

Se video av hvordan barna kan leke og lage nye smakskombinasjoner.

Nå er den kule nettbutikken Coolstuff blitt nominert til utmerkelsen «Customer Experience of the Year 2015» av Nordic eCommerce Knowledge.

Gå for en sunnere variant

Velger du sunne og rene ingredienser kan lørdagskvelden besto av ulike varianter deilig mørk sjokolade og ingen dårlig samvittighet. Når du selv bestemmer hva du lager sjokoladen av- har du kontroll over hva du du putter i munn.  Her er enkelte ting du kan utnytte for å gjøre barene sunnere.

Her får du kjøpt Chocolate Bar Make

  • Benytt kokosolje fremfor kakaosmør
  • Agavesukker fremfor farrinert sukker
  • Rå kakao fremfor varmebehandlet kakao

Det mange søtsaker og snacks du kan heller lage hjemme. Dette sparer deg for ganske mye penger. Hva med hjemmelaget potetgull?

Kanskje du har lyst på smultringer til dessert? De kan du lage hjemme.

Klikk inn på Dingestips og les om superkule dingser