- Kommersiell markedsføring -

Salget som kan gjøre ditt liv enklere!

Et Enklere Liv butikken rydder plass for nye varer og gi deg nå mulighet til å gjøre fantastiske kupp ut uken!

Hundrevis av varer er satt ned med opptil 70 % rabatt. Ting forsvinner fort, så her er det førstemann til mølla!

Kjøkken

Denne er en solklar favoritt hos mange. En skjærebrett laget av bambus som er antibakterielt og selvrensende. Sidene på selve brettet er utstyrt med fem skåler i høyglans Melamin, perfekt for oppbevaring og servering. Under bambusplaten ligger en ekstra skjæreplate for kutting av fisk og kjøtt. Snu selve brettet og du har et perfekt serveringsbrett med ferdigfylte serveringsskåler. Dette er et mulit-tasking produkt og for alle som er glad i både tapas og taco er denne et MUST.

PicMonkey Collageæ

 

 

Osteserverer

Er du glad i ost og kjeks kvelder med venninner? Da er denne perfekt for deg eller som i gave. Elegant ostekniv og serverer som skjærer gjennom osten og som du kan bruke til å «spidde» ostestykket.

OSY

 

 

Stirio automatisk rører

Enhver hjemmekokk kan kjenne seg igjen i denne situasjonen: Du står og rører og rører i sausen. Straks er gjestene her og alt ser perfekt ut. Du snur deg bare i ett minutt mens du skal ta ut kjøttstykke ut av ovnen, og der ja- vips så er sausen du lagde fra bunn av svidd! All den jobben og tiden… Da er det på tide å skaffe seg denne!

Stirio festes enkelt til kasserollen, og så rører den maten og sikrer at ingenting svir seg. Stirio er høyde og bredde -justerbar slik at den passer til alle normale kasseroller. Den rører helt ut i kantene.

reddot_stirio

 

 

Er du glad i å lage mat- da må du sjekke ut dingsene som gjør maten super. 

Fritid

Elektronisk bagasjevekt

Er påskeferien bestilt, eller har du og familien enda ikke bestemt dere for hvor turen går i sommer?

Uansett så er det alltid alt for mye bagasje med, enten vi skal bort en helg eller to uker. Overvekt er utrolig irriterende og kostbart. Denne elektroniske bagasjevekten hjelper deg med å unngå overvekt på fly!

elektronisk-bagasjevekt-3

Motivasjonsvekt

Denne har du kanskje lest om før?

I motsetning til vanlig badevekter viser ikke denne vekten hva du veier, men forbedringen siden du sist stilte den inn. Den har allerede hjulpet og motivert mange mennesker.20-028

 

Nøkkelfinner og Brillefinner

Er du alltid på leting etter nøklene? Eller kan du for alt i verden ikke huske hvor du la fra deg brillene dine?

Da er dette dingsen for deg Er du på leting-det bare å dobbel-klikke på knappen på én av mottagerne, og den andre vil pipe med høy lyd slik at det du leter etter blir enkelt å finne.

20-301h_2

Kose-robot

Denne lille dingsen erstatter ikke kjæresten, men gir deg den koser du ønsker. De fleste er glad i å bli kosa på ryggen og denne roboten gjør nettopp det.

wheeme-1

Mini høyttaler

Er du glad i å høre på musikk og ønsker lyd med god kvalitet, kan du gjøre et kupp nå. Liten høyttaler av svært høy kvalitet. Høyttaleren har Bluetooth, og du kan spille av og styre musikken på avstand. Enkelt og greit- og til en knallgod pris.

30-435Du finner disse og mange andre kule dingser til super priser på Et Enklere Liv nå!

 

 

 Les også: Grill med stil

 Så enkelt kan du få drømmerupa

Dette er klokken som hjelper deg