- Kommersiell markedsføring -

Enten du har knust skjermen eller trenger nye deler til smarttelefonen/nettbrettet finnes det løsninger som både er effektiv, pålitelig og miljøvennlig .

Glem upålitelige og useriøse virksomheter og fiks telefonen hos ekspertene.

Reparasjon

Det er lite som er like ergerlig som å knuse skjermen på mobilen eller nettbrett. Dessverre er dette noe som skjer ofte og når modellene til de neste smarttelefonene er så tynne og myke i kantene er det gjort på null komma niks.  Enten du har knust skjermen, ødelagt baksiden eller bøyd telefonen er det utrolig irriterende å sitte med en mobil som ikke fungerer optimalt.

Fiks mobilen  apple-iphone-6-64gb-space-gray-gsm-unlocked-oem-mg3h2cl-400px-400pxalle

Det finnes useriøse virksomheter som ikke bruker original deler i tillegg til at du må vente på din telefon i flere uker.Mobilverkstedet.no utfører de fleste reparasjoner på smarttelefoner og nettbrett, uavhengig av årsak. De spesialiserer seg på Iphone men utfører også reparasjoner på andre merker som Samsung.

Har du en skade som ikke dekkes av reklamasjon og garanti kan Mobilverkstedet hjelpe deg.

Guide og diagnose

På hjemmesiden finner du reperasjonsguiden. Her kan du enkelt finne riktig reparasjon for din telefon.

Vet du ikke hva som er galt med din smarttelefon kan du i tillegg bestille en diagnose på din mobil.

Visste du at ved å reparere din telefon bidrar du til miljøet? Å reparere defekte eller ødelagte deler reduserer EE-avfall betydelig. Er du opptatt av miljøet burde du lese mer om reparasjon og hvorfor det er miljøvennlig her.

Deler & tilbehør

Du finner i tillegg et godt utvalg innenfor reservedeler og tilbehør på nettsiden. Dette kan hjelpe deg om du ønsker å utføre reparasjonen på egenhånd. Her slipper du å uroe deg for dårlig utførte reparasjoner eller deler av lav kvalitet. Hos Mobilverkstedet får du 12 måneder med garanti -som er en av de lengste i bransjen!S-FT-0158B_1-500x500

Mobilverkstedet ønsker å tilby sine kunder den beste servicen og hvis du trenger deler til telefonen eller nettbrettet som de ikke har- kan du ta kontakt og de vil skaffe det du trenger!

Har du spørsmål eller andre henvendelser kan du snakke direkte med fagfolk og teknikere gjennom deres kundeservice sider. Lokalene til verkstedet holder til i Sandefjord, Vestfold. Bor du i nærheten kan du få telefon tilbake i løpet av en dag. Per post tar de imot reparasjoner fra hele Norge og forventet levering er cirka en uke.

S-SCS-6019B-500x500

 

Du kan lese mer og se utvalget her

Les også:

Dingsene alle kontor trenger

Perfekt til fredagskos

Klokken som er usannsynlig smart