- Kommersiell markedsføring -

Den beste nyheten for alle barn og foreldre.

Vi husker alle de hyggelige barneprogrammene vi selv så på da vi var barn. Fra Astrid Lindgrens Pippi, Emiiiilllllll…, Vi på saltkråkan og Ronja Røverdatter, til Babar og Mummitrollet. I tillegg har det i ettertid kommet mange andre flotte barneprogram, som Verdens beste SFO og Jungelgjengen.

Ønsker, utvalg og offline tilgang

Men det er ikke så lett å vite hvor man skal finne alt dette kjære innholdet i dag. På hvilken filmtjeneste finner man det man vil ha, det beste utvalget og samtidig en mulighet til å laste ned offline slik at man kan ha tilgang også når man er på ferie på hytta eller i utlandet?

Prøv SF Kids Play i sommer i 1 mnd. helt gratis. Klikk her for tilgang.

Filmtjenesten for barn

Det er på tide å bli kjent med SF Kids Play – en strømmetjeneste bare for barn, med mulighet for å laste ned alt offline, til mobil, PC eller nettbrett.

På SF Kids Play finner du massevis med god underholdning for barna i form av både serier og filmer, som barna, og kanskje de voksne, kan glede seg over i timesvis. Her blir det gjensyn med gamle favoritter for noen, mens den yngre generasjonen kan stifte nye, livslange vennskap med både Pippi, Emil, Tjorven og andre.

Husker du forresten serien «Det var en gang… Verdensrommet»? Den finner du også her!

Tjenesten tilbyr både lister med favoritter og klokkefunksjon for å kontrollere tv-tittingen.

Prøv1 måned gratis

Og i sommer kan du altså prøve SF Kids Play helt gratis i en måned. Deretter koster et abonnement kun kr 59,- pr måned – og du kan selvfølgelig stoppe det når du måte ønske.

Vi mener dette er den beste investeringen du gjør nå, for å glede både liten og stor med den aller beste underholdningen i sommer.

Prøv SF Kids Play i sommer i 1 mnd. helt gratis. Klikk her for tilgang.

 

Klikk på bildet for å se alt du kan få tilgang til på SF Kids Play.

SF-film