- Kommersiell markedsføring -

Hvordan drive med innovasjon og beholde identiteten til Playstation på samme tid? Svaret er ifølge Mark Cerny, Lead System Architect i Playstation den nye Playstation 4 Pro.

PS4 PRO er ikke en ny generasjon konsoll, men en «midt-generasjon» som har som mål å ta Playstation 4 til et nytt nivå med forbedret grafikk og bildefrekvens. Med andre ord vil de kommende titlene til Playstation 4 kunne lanseres med støtte for både 4K og HDR!

playstation-4-pro-vertical-product-shot-01-us-07sep16-copy

Playstation 4, Playstation 4 Slim og Playstation 4 PRO på rekke og rad. De nyere modellene har fått et rundere design og noen små kosmetiske endringer på håndkontrollene. Systemet rundt Playstation fungerer helt likt på vanlig Playstation 4 og på Playstation 4 PRO. Alle de vanlige spillene fungerer på PRO-versjonen. Den største forskjellen er det ikke konsollen som står for, men utviklerne som har muligheten til å lage spill av høyere kvalitet.

Spill alle spille du vokste opp med: Sjekk ut retromaskinene fra Nintendo, Sega og Atari!

 

Dette må du vite

 

playstation-4-pro-vertical-product-shot-01-us-07sep16En ting er ganske essensielt for om du bør kjøpe deg Playstation 4 PRO eller ei; kan TVen din kjøre 4K (Ultra HD/UHD)? Den største forskjellen fra den vanlige utgaven av Playstation 4 og den nye Playstation 4 PRO er at de åpner for at utviklerne kan tilby 4K kvalitet på spillene, men for at du skal kunne nyte maks av dette bør TV-en din ikke være en bilderørsTV fra før Berlinmurens fall. En 4K TV (som altså betyr at oppløsningen på bilde er fire ganger så høy som et Full HD format på 1080 pixler. 4K, eller Ultra High Definition Television, UHD eller UHDTV betyr at oppløsningen minimum er 3840 x 2160 piksler).

Playstation-utviklerne har ikke stoppet der. 4K ble introdusert på markedet for flere år siden. Det nyeste er derimot HDR-kvalitet. Det står for «High Dynamic Range» og lover enda bedre bilde, men utviklerne av Playstation 4 PRO forteller at du fortsatt kan nyte en stor endring i kvalitet uten å ha en HDR-TV.

 

Forhåndsbestill Playstation 4 PRO

 

Les også: Bør man kjøpe XBOX ONE S?

 

Dersom du er en av de som har en TV fra slutten av 1980-tallet, og vil få med deg noen av høstens spennende spillutgivelser til Playstation 4 har du to alternativer:

 

Alternativ 1:

Anders Lønning, forfatteren bak bloggen anylonn.blogg.no mener Playstation 4 PRO er et alternativ for de som allerede har en TV som støtter 4K. Playstation 4 PRO har mottatt kritikk etter at det ble kjent at konsollen ikke fikk støtte for BluRay 4K. Konsollen kan strømme 4K kvalitet fra Netflix som allerede tilbyr både 4K og noen serier i HDR-kvalitet (Daredevil og Marco Polo). Konseptet med «midtkonsollene» som er lansert av både XBOX og Playstation denne høsten er et konsept ikke alle er like fornøyde med.

Et solid alternativ er derfor å velge den andre nylanserte konsollen fra Playstation. Kjøp en Playstation 4 Slim: Billigere, moderne design, mindre utgave, og samme funksjonene som den originale Playstation 4.

playstation-4-slim-vertical-product-shot-01-us-07sep16

Playstation 4 SLIM kan forhåndsbestilles her

 

Alternativ 2:

Slå på stortromma og oppgrader TVen i samme slengen. Her er noen gode kandidater:

65″ LED 4K fra LG

lg

43″ LED Curved med 4K

43_uhd-tv_samsung_ue43ks7505uxxe_smart_curved-37042177-xtra5

75″ 4K Ultra HD fra Samsung

samsung-ue75ju6475-75-led

 

Forhåndsbestill Playstation 4 PRO i dag

 

Spill alle spille du vokste opp med: Sjekk ut retromaskinene fra Nintendo, Sega og Atari!