- Kommersiell markedsføring -

Spillkonsoller er ikke lenger bare spillkonsoller, det er så mye mer. Du kan se på strømmetjenester, spille av blu-ray, sjekke Youtube og mye mer. Spillkonsollen er en multimediadings med svært mange funksjoner og underholdning for alle – store og små!

Her finner du Xbox One med Lego Movie-spillet til kun 2990 kroner – kun i helgen!

Her finner du Playstation 4 til kun 2990 kroner – kun i helgen!

Xbox Live og Playstation+

Disse to medlemstjenestene gir deg minimum to gratis spill hver måned, samt en del andre fordeler. 12 måneder med Xbox Live koster 449 kroner her (gjelder for både Xbox 360 og Xbox One). Du kan kjøpe PS Plus for 12 måneder her for 399 kroner. En super ekstragave både til den som får ny konsoll, eller den som allerede har.

Her kan du kjøpe Xbox One-kort

Her kan du kjøpe et PS Plus-kort

Eksklusive spill

Hver av konsollene har noen spill som kun er tilgjengelig for den ene konsollen. Dette er selvfølgelig for å overbevise deg om å kjøpe den ene. Selv om de aller fleste spillene av de virkelig store utgivelsene er for begge konsoller er det noen som ikke er det. Vi har plukket ut vår topp 3 for hver konsoll.

Xbox One:

1. Halo-serien  – supre actionspill med gode historier, Halo: Master Chief Collection er hundrevis av timer med underholdning mens Halo 5: Guardians er den nye utgaven. Rett og slett strålende.

2. Forza-serien – dette er virkelig gode bilspill, og Forza Horizon 2 er onlinehimmel mens Forza Motorsport er action for alle pengene.

3. Rare Replay – fordi retro rocker, og dette er en helt utrolig retrosamling som du kun får på Xbox One

Playstation 4:

1. The Last of Us – en av de sterkeste historiene som er laget spillmessig. En spillopplevelse utenom det vanlige.

2. Uncharted: The Nathan Drake Collection – en sterk samling med veldig gode spill (spill nummer 4 kommer eksklusivt neste år)

3. Bloodborne – spillet du bør spille hvis du er voksen nok

Her finner du Xbox One med Lego Movie-spillet til kun 2990 kroner – kun i helgen!

Her finner du Playstation 4 til kun 2990 kroner – kun i helgen!