- Kommersiell markedsføring -

Nå får du den nye spillkonsollen og det populære spillet 1100 kroner lavere enn veiledende pris. 

Bare to uker etter lansering av FIFA 17, får du nå spillet og høstens konsollnyhet, Playstation 4 Slim, til kun 2990 kroner hos CDON.

Slim-versjonen er omtrent 30 prosent tynnere enn originalen, og den bruker ca en tredel mindre strøm enn forgjengeren.

FIFA 17 kommer med en spennende nyvinning kalt «The journey». For første gang kan du spille en historiemodus hvor du opplever hvordan det er å være fotballspiller, også utenfor banen.

Du følger en ung spiller ved navn Alex Hunter fra starten av karrieren. Han drømmer om å bli profesjonell spiller i Premier League, men han må gjennom mange treningsøkter og pressekonferanser. Hvordan han håndterer utfordringene former ham som spiller og person. Skuespillet og filmsekvensene i «The journey» tar FIFA til helt nye høyder.

Både Playstation 1TB 4 Slim og FIFA 17 kommer til å bli populære julegaver i år, og 2990 kroner for begge nyhetene er ca 1100 kroner under veiledende pris.

Du gjør altså en knalldeal uansett om du skal ha maskinen og spillet til eget bruk, eller om du ønsker å gi dem bort som gave.

Her bestiller du 1TB 4 Slim og FIFA 17 til 2990 kroner.

Tilbudet gjelder til og med søndag 16. oktober.

Her kan du se den offisielle traileren til «The journey»:

 

Store retronyheter!

Dersom du elsker de gamle spillklassikerne fra 70-, 80-, og 90-tallet, bør du lese videre. Både Nintendo, Atari og Sega lanserer retromaskiner i høst:

 

Nintendo NES

nes-classic-edition

NES, eller Nintendo Entertainment System er navnet på den ikoniske konsollen fra 80-tallet. Konsollen gis nå ut i ny og mindre utgave, til en relativt lav pris (fra 799,-) og med hele 30 av favorittspillene pre-installert på konsollen. Med andre ord, tid for nostalgi! Noen av titlene du finner pre-installert er: Final Fantasy, Dr.Mario, Donkey Kong og Donkey Kong Jr, Kirby’s Adventure, Metroid, Pac-Man, Super Mario 1,2 og 3, The Legend of Zelda og mange mange fler.

nes-classic-edition-controller

Det følger med en kontroll, og du kan kjøpe ekstra kontroller separat, eller du kan bruke en vanlig Wii-kontroll. NES Classic Mini Edition slippes ikke før i november, men kan reserveres allerede nå.

CDON har allerede mottatt flere hundre forhåndsbestillinger via Dingsetips og egne kanaler, og nettbutikken melder at de knapt har opplevd større interesse for et produkt som ennå ikke er lansert. Her er det bare å bestille så fort som mulig hvis man skal være sikret å få maskinen, enten som gave eller til seg selv, innen jul.

Forhåndsbestill Nintendo NES her.

 

Les også: Nintendo-spillene alle husker

Atari

81GuU6ASKaL._SL1500_Pong-d

Alt startet med Pong, det endimensjonale ping-pong spillet som ble laget for arkademaskiner av Atari-grunnleggeren, Nolan Bushnell, i 1972. På det tidlige 70-tallet var foreldre bekymret for barnas fremtid, da barna i følge foreldrene oppførte seg som zombier som kun ønsket å stirre på dette blinkende og bråkete spillet. Pong-maskiner ble til og med gjort ulovlig i flere amerikanske stater, deriblant New York. I ’75 så Bushnell markedet for en «hjemmekonsoll» og dette la grunnlaget for  Atari tok arkadespillene fra arkadehallene og inn i familienes hjem over hele verden.

Ataris suksess var enorm, men kortvarig, en del av årsaken til dette kan ha vært at selskapet var utsatt for svært mange oppkjøp og salg.

Vi mimrer gjerne tilbake til hjemmespilkonsollens oppstandelse og gleder oss til å sette den nye Atari Flashback 7 i hylla. Atari Flashback 7 kommer med 101 spill(!) og to kontroller.

Forhåndsbestill Atari Flashback 7 her.

 

 

 

Sega

Mega-Drive-Console-600x283

SonicTheHedgehog1Sonic the hedgehog og Mortal Kombat står fortsatt som to bautaer i konsollspillenes historie. Det super raske pinnsvinet sto for mange timers underholdning og Mortal Kombat tok slossespillene fra arkaden og inn i hjemmet. Nintendo NES var bestselgeren på 80-tallet, men Sega var ikke langt unna, og nyutgivelsen Sega Classic som blir tilgjengelig fra november er en kopi av Sega Mega Drive, altså Segas andregenerasjon. Sega Classic Game Console markerer 25 års jubileet til Sega Mega Drive og kommer med to kontrollere og 80 spill, deriblant FEM av spillene i Sonic serien, Mortal Kombat I, II og III, Bomber, Golden Axe I, II og III og mange mange flere.

Her kan du forhåndsbestille Sega Classic Game Console