- Kommersiell markedsføring -

Med keramisk bakestein og doble varmeelementer blir pizzaen din perfekt tilberedt og får deilig, sprø bunn på cirka 10 minutter.

Så enkelt kan det gjøres, om du har en deilig frossenpizza eller en hjemmelaget pizza klar for steking. Men for å få til det bør du skaffe deg denne nye pizzaovnen – den er visst helt magisk …

For en perfekt stekt pizza har denne pizzaovnen to ting: keramisk bakestein som gir pizzaen deilig, sprø bunn, og doble varmeelementer som varmer både nedenfra og ovenfra. Dette skal gi samme effekt som steking i en steinovn. Vi vet begge to at det gir pizzaen en helt magisk smak, og stekingen blir en lek. Selv grandisen blir ikke svett (håper vi …).

Sjekk ut pizzaovnen her – for perfekt stekt pizza!

Hva gjør en fredagskveld fullkommen? Venner, fotballkamp og en nydelig pizza kanskje? Har du noen gang hørt noen si: «Nei, jeg liker ikke pizza»? Vi tror ikke det.

En tynn, sprø bunn med fyldig smeltet ost, søt tomatsaus og forfriskende basilikum er så enkelt, og så godt!  Vil du kunne lage en ekte italiensk pizza, er en pizzaovn et MUST, enten på kjøkkenet, på utekjøkkenet, på hytta eller i campingvogna.

Den gjør jobben som den vanlige ovnen din ikke gjør.

Pizzaovn gir perfekt stekt pizza

  • Keramisk bakestein gir samme effekt som å bake i steinovn: sprø bunn og jevn steking
  • Passer både til ferske og frosne pizzaer. Hvis du har en litt klissete pizzabunn lønner det seg å drysse litt mel på steinen før steking
  • Doble varmeelementer gir jevn steking
  • Regulerbar temperatur i fem trinn, opp til 350 °C
  • Varmes opp på 10 minutter. Steketid: ca. 10 minutter.
  • Timerfunksjon: 0-15 minutter
  • Automatisk avstengning

Sjekk ut pizzaovnen her – for perfekt stekt pizza!