- Kommersiell markedsføring -

Å våkne til duften av nymalt, aromatisk kaffekopp er noe de fleste forbinder med spesielle dager som Valentines Day eller bursdager. Å få frokosten servert på sengen er ikke en del av hverdagen. Ikke alle er frokostmennesker heller, men de aller aller fleste trenger EN ting idet de velter ut av sengen, og det er en deilig, varm kopp med kaffe!

Kaffen har blitt en essensiell del av våre morgenrutiner og nordmenn ligger på verdenstoppen i kaffedrikking. Faktisk heller vi i oss over 11 millioner kopper hver dag!

Vi vil våkne til en aromatisk duft og nytrukket kaffe ventende på oss. Er det mulig?

Ja!  La oss introdusere kaffetrakteren som vekker deg med favorittdrikken!

Smarter Coffee WiFi Kaffetrakteren styrer du med…..mobilen!

Ja, det høres kanskje rart ut men la oss forklare hvorfor denne vil revolusjonere hverdagen din og gjøre morgen til en hyggelig stund.

Du kan ligge i sengen når mobilen din ringer og spør deg om DU har lyst på kaffe?! Er ikke det en god start på dagen?

Dine ønsker, din kaffekopp

Kaffe3

Alle liker kaffen sin på en spesiell måte, og det er ikke alltid like gøy å si ifra til baristaen på stamkafeen at styrken ikke var helt som du bestilte eller at kaffen var kald.

Med Smarter Coffee stiller du inn ønskene dine i appen og maskinen fikser den perfekte kaffen til deg.Du kan altså male ferske bønner og trakte kaffen ut ifra dine preferanser på styrke og hvor finmalt du vil ha kaffen!

Timerfunksjonen er genial og gjør at du en utsøkt kopp med deilig varm drikke venter på deg idet du kommer inn døra etter jobb.

En sensor i vanntanken holder orden på hvor mange kopper du kan lage, og appen varsler deg når du må fylle tanken.

Her finner du dette geniale produktet.

Aner du ikke hva du skal kjøpe til samboeren, foreldrene eller svigers? Dette kan være en flott gave flere kan spleise på og legge under juletreet i år.

Les også: Dette er årets beste julegaver 2015

kaffe1

Les mer om Smarter Coffee her.

Smarte dingser som gjør livet enklere og bedre er aldri feil.Trenger du kanskje en mindre gave til en du vet drikker mye kaffe i tillegg til at han/hun jobber mye foran PCen, vil en USB-koppvarmer være en artig gave å gi.

kaffe5

PC-arbeiderens beste venn er en varm kaffekopp. Når mailen er besvart, nettavisene er lest kan det fort hende at den varme kaffekoppen ikke lenger er så varm. Med mindre det er isfrappe du liker, er ikke en kald svart kaffe en favoritt hos mange. Med denne koppvarmeren vil kaffen holde temperaturen ved at du setter den i USB-porten, setter koppen på den lille plata og vips! Aldri mer kald kaffe eller te!

Her kan du lese mer om USB-koppvarmeren.

Les også:

Smågavene til menn

Topp 10 elektronikkgaver

Som en PT på hånden