- Kommersiell markedsføring -

Faller de fleste du kjenner ( inkludert deg selv) under denne kategorien?

Det er ikke lett å finne en gave til de som har alt, men denne appstyrte skriveren kommer du ganske langt med.

Denne vil de fleste like

Still deg selv et veldig enkelt spørsmål: Hva blir vi aldri lei, foreldre eller ei?

Svaret er ganske åpenlyst: bilder av oss selv, familie, venner. Det er så enkelt. Til og med de som tidligere ikke kunne brydd seg mindre om et speilrefleks, er nå hyppige brukere av Instagram og Snapchat. Smarttelefonen har forvandlet måten vi tar bilder på og de fleste øyeblikk blir foreviget ved hjelp av mobilen. Zink Happy Printer forvandler digitale bilder til selvklebende fotografier på 1-2-3!

Se video under ved å trykke på skjermen!

Her kan du lese mer om dette geniale produktet.

Dekorer, organiser og pynt

Dette er den perfekte gaven til alle foreldre som liker DIY- prosjekter.

Mammaer og pappaer kan dekorere alt fra fotoalbum til personlige kort, kopper, mat-bokser og alle andre gjenstander.

Inviterer du til bursdagsfest kan alt fra ballonger, bortkort, tallerken og små gave-esker lages akkurat slik du vil. Ved hjelp av Zink-appen har du utallige muligheter i for av farger, rammer, skift og størrelse. Appen kan importere bilder fra Instagram og Facebook, og i tillegg til at selve skriveren er liten og praktisk, blir all bildeimport til utskriftene utført trådløst og enkelt via wifi!

8c705e837cff7dfd8cc7e34c5b7f9515

Organiser oppbevaringsboksene på kjøkkenet, stuen eller på rommet til minstemann pent og enkelt.

Nå kan bursdag- og julegaver få et enda mer personlig preg og få en kreativ vri. Besteforeldre kommer til å syns det er ekstra stas å få bursdagskort og julekort med bilder av barnebarna.

Denne printeren vil falle i smak hos både store og små!

Les mer om produktet her.

iStock_000018783134_Small

 

Navnet Zink står forresten for zero ink – en unik utskriftsteknikk som gjør at du aldri trenger å lure på om det er nok blekk/toner igjen i skriveren! Varme fra Zink-skriveren aktiverer fargekrystaller i zRoll-papiret, noe som gir fargeintense, skarpe og slitesterke utskrifter. zRoll-rullene fås i forskjellige bredder, og du kan dele opp motivene på flere utskrifter og dermed skrive ut større bilder og lage flotte effekter!

Les mer eller bestill produktet her.