- Kommersiell markedsføring -

Som du kan lage hjemme på 1-2-3!

Ost er et av favorittpålegget til Ola Nordmann og ifølge Melk.no spiser vi gjennomsnittlig 19 kg ost i året. Gulost er utvilsomt det mest populære produktet, men de siste årene har populariteten og etterspørselen etter ferskost som cottage cheese og kvarg økt betraktelig. Frokostbordet eller lunchen er ikke fullkommen uten en av disse produktene.

Lekue_Queso-Fresco

Vi retter stadig søkerlyset på ingredienser-listen. Vi er både nysgjerrige og bevisste på hva vi putter i munnen. Folk flest ønsker å vite at maten de spiser er både ren og sunn. Nye varianter av cottage cheese og kesam dukker stadig opp i butikkhyllene- til vår store glede! Ja, takk til sunne alternativer!

Den positive trenden hvor en lager mat hjemme gjør at du og resten av familien vet hva dere spiser.

Hjemmelaget ferskost høres alt for tungvindt og avansert ut, syns du kanskje?

Neida, ikke med denne!


Lékué-sett

Imponere familier og venner med hjemmelaget ferskost!?

Med Lékués ferskostsett kan du enkelt lage din egen ost – kjempegodt og uten å måtte bygge om kjøkkenet til meieri! Alt du trenger er melk og noe surt, som for eksempel eddik eller sitron.

2

Her finner du Lékués ferskostsettet

Slik gjør du:

Hell melken i skålen, og varm den i mikrobølgeovn i cirka et kvarter. Bland i den sure ingrediensen, og la blandingen hvile i en halv time. Deretter heller du væsken gjennom silen, som tar vare på det som skal bli osten din. Sett silen i skålen, sett på lokket, og la osten hvile i kjøleskap i en time. Ferdig!

Ferskosten får en litt kornet konsistens, omtrent som cottage cheese.

Tenk på alle smaksvariantene du kan lage! Søt eller salt. Naturell, urter, laks, chilli, sitron, ananas, soltørket tomat og mange mange flere!

Les mer om Lékués ferskostsettet HER.