- Kommersiell markedsføring -

Skaff deg robuste og kule ørepropper som funker til trening!

Vi trenger musikk på ørene når vi skal få opp pulsen. Det er ingenting som motiverer oss mer til å gi litt jern, løfte enda tyngre eller løpe enda fortere. Å høre rytmisk bass fyller oss med endorfiner og treningen går nesten av seg selv.

Men det er ikke alle hodetelefoner eller ørepropper som duger til trening. Enten sitter de ikke på plass eller så henger ledningen alt for langt ned og blir et irritasjonsmoment under økten.

Treningsørepropper skal først og fremst sitte godt, de skal være robuste og tåle svette og fukt, i tillegg til å gi deg den beste lydkvaliteten!

Det anerkjente merket Adidas har gått sammen med Monster, noe som har gitt oss Adidas Sport Performace og øreproppene Monster Adidas Perform Supernova.

Her kan du kjøpe sportsøreproppene

monster-adidasperformsupernovablack(218457)_Normal_ExtraTåler fukt og svette

Dette er øreproppene som er laget for å tilfredsstille kravene til deg som trener mye. De sitter godt på ørene og er robuste samt spesielt utviklet for deg som trener mye. Sportclip design gjør at de sitter skikkelig i øret, slik at du ikke trenger å bekymre eller irritere deg over at de faller ut når du trener og er aktiv.

Øreproppene tåler både utetrening og innetrening, og blir ikke ødelagt av regn eller svette. Styr musikken eller snakk i telefonen ved hjelp av en  3-knapps fjernkontroll og en mikrofon som sitter på kabelen.

Mikrofonen og fjernkontrollen fungerer både med Android og Apple-enheter.

monster-adidasperformsupernovablack(218457)_Normal_Extra-1«Uansett hvor sakte du løper, så knuser du alle som ligger på sofaen!» – Ukjent

Les mer om de innovative øreproppene her

Sjekk det nyeste innen elektronikk, data , lyd og mye mer på nettbutikken NetOnNet.no!