- Kommersiell markedsføring -

Vi falt umiddelbart for denne rulleomelett-lageren.

I filmen Tilbake til Fremtiden 2 kom jo Michael J. Fox alias Marty McFly til 21. oktober 2015 (…som jo akkurat har vært), hvor biler blant annet kunne fly og jakker kunne rense seg selv.

Helt slik er det jo ikke blitt ennå, men vi mener det er et stort fremskritt at alle nå kan lage seg en omelett kun ved å kakke to egg i en beholder og overlate resten til automatikken. Jepp, det er helt sant.

eggmaster2_vertikal

Ny favorittfrokost
For heretter trenger du ingen egen omelettpanne for å kunne fikse deg en omelett til kun én person. Det er også slutt på omeletter som er klissete på toppen og brente under. Fra nå av kakker du bare to egg i omelettlageren «Eggmaster», setter en bambuspinne ned i midten og går i dusjen.

Klikk her for å se video og ferdig resultat på enklere liv.

Etter kun 7 minutter er rulleomeletten på pinne klar, og du kan bare trekke den ut og legge den rett på tallerkenen. Tilføy en tomat og et glass juice og vips har du en ny frokostfavoritt. Ganske fantastisk – hva?

Enkelt for barna
For brødleie barn som kommer hjem fra skolen og er sugen på noe godt å spise, er rulleomelettlageren perfekt. La de glede seg over å lage varm-mat selv, samtidig som de kan nye god og næringsrik føde, før de evt. skal på trening eller spilling.

Ingredienser og oppskrifter
Og skulle du ha noen favorittingredienser du ønsker å tilsette, som purre, skinke eller paprika, så kan du selvfølgelig det og. Og går du til anskaffelse av Eggmaster får du med et eget oppskriftshefte med hele 20 fristende oppskrifter. Noe å tenke vurdere?

Her kan du se mer på omelettlageren «Eggmaster»