- Kommersiell markedsføring -

Det er et spennende år for teknologi-giganten Windows. Windows 10 slippes nå gratis til alle med Windows 7 og Windows 8.1 (og så klart også hvis du kjøper en ny dings med Windows installer). Med ny Windows kommer det også en ny browser, noe som betyr at Internet Explorer byttes ut med nettleseren Edge, som allerede har fått svært bra tilbakemeldinger.

Også kommer det en ny Office-pakke, og dersom du har en Mac så kan du få den allerede i dag!

728x90_OMAC_2016_Launch

Office 2016 – først på Mac

Windows har besluttet å slippe den nye Office-pakken først på Mac, og tilbakemeldingene har vært ekstatiske: «Microsofts siste Mac Office 2016 er software laget på den riktige måten. Pass på, Apple!» skriver nettstedet Know Your Mobile. ZDNet bemerker seg at det nå enkelt å ha Office på både PC og Mac, og skifte mellom plattformene uten problemer.

Få tilgang til Mac Office 2016 med Office 365

Siden Office 2016 er designet med utgangspunkt i det nye operativsystemet Windows 10 og en ny digital hverdag, så betyr det at du får nye og bedre versjoner av Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook. Og kanskje det beste er at det ikke lenger er slik at du kjøper pakka i dag, bare for å finne ut at Office 2017 kommer ut neste år.

Med Office 365 får du tilgang til alle de nyeste oppdateringene i Office-pakken, noe som betyr at når det lanseres en ny versjon så kan du laste ned den med en gang. I tillegg får du tilgang til å benytte deg av Office-pakken i nettleseren også, noe som gjør at du kan bruke Word, Excel, PowerPoint og alle de andre kjente programmene når som helst og uten nedlasting på mobil, tablet, Mac og PC.

Trykk her for å få tilgang til Microsoft Office på nett og alle de nyeste Office-programmene med Office 365

Portabiliteten til en tablet – brukervennligheten til en bærbar PC

en-MSEEA-L-Surface3-Snupped-Cover-mncoHvis du vil få full utnyttelse av Office 365 så anbefales det å investere i en Surface 3. Surface 3 ser kanskje ut som en tablet, men den er så mye mer enn det. Mange som har en tablet har nok bitt seg merke i at den ikke blir tatt med ut av huset så mye som man hadde tenkt, noe som har med både brukervennlighet og kapasitet å gjøre.

Her kan du se mer av Microsoft Surface 3

Surface-serien til Microsoft er derimot designet spesielt til å ha portabiliteten til en tablet, og samtidig kapasiteten og brukervennligheten til en bærbar PC. Den er lett, rask, og kan utføre flere oppgaver enn tableten kan, og er dermed et ypperlig verktøy både til hjemmebruk, studier og jobb – enten du er på utkikk etter underholdning eller utfører en oppgave. Kjøper du en Surface 3 får du til og med Office 365 inkludert!

Med Office 2016 for Mac som start gleder vi oss til hva mer Microsoft kommer med utover året.

Sjekk ut Office 365, Office for Mac 2016 og Microsoft Surface 3 her