- Kommersiell markedsføring -

Det er begrenset antall før lansering i november, og nordmenn er allerede ville etter retronyheten!

Nintendo har virkelig gjenoppstått i 2016.

Først lanserte de i samarbeid med Niantic mobilapplikasjonen Pokémon GO som etter en ukes tid slo giganter som Twitter, Tinder og Instagram på antall nedlastinger. Nå kommer Nintendo NES Classic Mini Edition og vil være på ønskelisten til mange fans (og ikke-fans) til jul. Saken er bare den: DET ER ELLEVILT mange som bestiller retromaskinen før lansering, så skal du ha en, bør du benytte sjansen nå.

Her får du tak i den

 

Samarbeidet med VANS

8-bit, Super Mario, Donkey Kong og GAME OVER er bare noen stikkord for den nye NINTENDO-kolleksjonen til VANS. Kolleksjonen har klær, sekker og sko til både dame, herre og barn og det er mye som er utrolig stilig. Du kan se hele kolleksjonen til Nintendo her.

 

vanscollection

Genser herre | Kortermet skjorte herre | Tskjorte dame | Sko dame | Caps dame

 

 

NES Classic Mini Edition

H2x1_NintendoClassicMiniNES_Announcement

 

Det tredje mirakelet fra Nintendo i år, og artikkelforfatterens favorittlansering i andre halvdel av 2016 er NES Classic Mini EditionNES, eller Nintendo Entertainment System er navnet på den ikoniske konsollen fra 80-tallet. Konsollen gis nå ut i ny og mindre utgave, til en relativt lav pris (fra 799,-) og med hele 30 av favorittspillene pre-installert på konsollen. Med andre ord, tid for nostalgi!
Noen av titlene du finner pre-installert er: Final Fantasy, Dr.Mario, Donkey Kong og Donkey Kong Jr, Kirby’s Adventure, Metroid, Pac-Man, Super Mario 1,2 og 3, The Legend of Zelda og mange mange fler.

nes-classic-edition-controller

Det følger med en kontroll, og du kan kjøpe ekstra kontroller separat, eller du kan bruke en vanlig Wii-kontroll. NES Classic Mini Edition slippes ikke før i november men kan reserveres allerede nå, og dersom konsollens popularitet blir en brøkdel av Pokémon GO kan vi forvente lange ventetider, så å forhåndsbestille er nok ingen dum idé!

 

Her forhåndsbestiller du NES Classic Mini Edition.

 

 

Dersom du foretrekker mer enn 8-bit på skjermen, sjekk høstens store spillguide.