- Kommersiell markedsføring -

Vi bare digger den nye pizzaovnen.

Hva gjør en fredagskveld fullkommen? Venner, fotballkamp og en nydelig pizza kanskje?

Har du noengang hørt noen si: «Nei, jeg liker ikke pizza»? Vi tror ikke det.

En tynn, sprø bunn med fyldig smeltet ost, søt tomatsaus og forfriskende basilikum er så enkelt, og så godt!  Vil du kunne lage en ekte italiensk pizza, er en pizzaovn et MUST, enten på kjøkkenet, på utekjøkkenet, på hytta eller i campingvogna.

Den gjør jobben som den vanlige ovnen din ikke gjør.

Derfor blir pizzaen en suksess

Det er ikke å stikke under stolen at nordmenn er eksepsjonelt glad i pizza. Det er kanskje ikke Norges nasjonalrett, men mange av oss spiser pizza minst en gang i uken.

En ferdigpizza er ikke sammenlignbar med den hjemmelagde varianten. Stadig flere oppdager hvor enkelt det faktisk er å lage pizza hjemme. Tynn italiensk bunn eller tykk amerikansk fylt med ost? Salt og spicy eller frisk og vegetar? Det er opp til deg.

Slice of pizza margarita lifted up

 

Pizzaovnen gir direkte varme nedenfra og sørger for at bunnen blir skikkelig stekt og sprø. Samtidig som den varmer ovenfra og lar osten og fyllet smelte og stekes i passe takt. Dessuten sparer du strøm ettersom pizzaovnen ikke trengs å forvarmes, men fungerer med det samme når man vrir på den!

I tillegg kan denne pizzaovnen tas med ut i hagen på fredagskvelden, eller på hytta eller campingplassen.

Her finner du pizzaovnen.

Syns du det å lage pizzadeig er altfor tidskrevende, kan du kjøpe en god ferdiglaget variant og heller investere i god topping. Er du en baker kan du heller lage mer deig, fryse det du ikke bruker. Når pizzalysten melder seg, er det bare å hente frem pizzabunnen fra fryseren. Har du barn i huset er dette en morsom måte å få barna til å lage sine egne pizzaer med den toppingen de liker best. Du kan i tillegg prøve deg på innbakt pizza eller calzone med denne pizzaovnen.

Buon appetito!

PB-108772 (Emerio GB)rev3 output

Denne pizzaovnen fungerer som et stort toastjern. Den har en roterende bunn og fasongen er tilpasset en pizza. Du kan lage din egen pizza eller varme opp en frysepizza som en proff!

Her kan du lese mer om Pizza Box.